Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ολιβέιρα: «Σεβασμός στον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος μπορεί να μην σκόραρε, αλλά ο τρόπος που αγωνίστηκε θύμισε τον παίκτη που έκανε τον Λουτσέσκου να επιμείνει τόσο στην απόκτηση του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο επιθετικός του Δικεφάλου μίλησε στο FORZAONLINE και αναφέρθηκε σαφώς στο παιχνίδι, στον Κωνσταντέλια που τον απελευθερώνει, αλλά και στον σεβασμό που πρέπει να δείχνουν όλοι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φανταστικό παιχνίδι που έκανε ο ίδιος:

«Νομίζω πως όλοι μας κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι σε ένα δύσκολο γήπεδο. Κυριαρχήσαμε από την αρχή του αγώνα και σκοράραμε τρία γκολ. Βέβαια, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα τέρματα, καθώς εγώ είχα δύο δοκάρια, ενώ είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι μαζί τους».

Για το αν αυτή η ομάδα έχει ταβάνι:

«Σε κάποιες στιγμές της σεζόν κάποιοι άνθρωποι ήταν άδικοι μαζί μας. Δεν πίστεψαν σε εμάς. Ξέρω πως έχουμε ποιότητα και παίκτες με εξαιρετική τεχνική και αυτό φάνηκε στο 2ο γκολ. Για εμένα ήταν ένα πανέμορφο γκολ. Η πάσα μου στην αρχή, η επαφή του Κωνσταντέλια και το ήρεμο τελείωμα του Αντρίγια δείχνουν την ποιότητα μας. Ένα τέλειο γκολ σε ένα τέλειο παιχνίδι. Θέλαμε χρόνο λόγω των νεαρών και των νέων παικτών. Μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο και ας δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό στο τέλος».

Για την αντίδραση του στα δύο δοκάρια:

«Χαμογέλασα, αν δείτε το βίντεο γελάω. Μερικές φορές δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. Κάνεις το τέλειο τελείωμα και η μπάλα δεν θέλει να μπει στα δίχτυα. Δεν είμαι εξαρτημένος από τα γκολ, αλλά από τις νίκες. Αν μπορώ να τα συνδυάσω είναι το ιδανικό».

Για το αν ισχύει πως από την ημέρα που ο Κωνσταντέλιας πήρε χρόνο συμμετοχής αυτός ελευθερώθηκε μέσα στο γήπεδο:

«Ναι, είναι αλήθεια. Με βοηθάει και τον βοηθάω, κάνουμε ένα καλό ποδοσφαιρικό ζευγάρι μέσα στο γήπεδο. Έχουμε τις ίδιες σκέψεις και την ίδια νοοτροπία γύρω από το ποδόσφαιρο. Επίσης, είναι και το γεγονός πως αρχίζω να νιώθω δυνατός και γρήγορος όπως ήμουν δηλαδή πριν τους τραυματισμούς μου. Όπως βλέπετε είμαι κοντά στον πραγματικό μου εαυτό, έχω ακόμα χώρο για βελτίωση. Έλειπα για 8 μήνες, όχι 8 ημέρες ή 1 μήνα. Νιώθω πάλι ο εαυτός μου και αυτά είναι καλά νέα».

Για την επόμενη ημέρα μετά τις δύο νίκες:

«Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος  να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίζουμε. Πρέπει όμως να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος, γιατί έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες με ταλέντο, αλλά ξέρουμε πως δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε γιατί κάθε εβδομάδα έχουμε δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να εξελισσόμαστε. Δεν ήμαστε οι χειρότεροι στην αρχή της σεζόν όπως κάποιοι έλεγαν. Θα πρέπει να σέβονται τον ΠΑΟΚ γιατί η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει πως η ομάδα έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, Κύπελλα, ένα πρωτάθλημα, θα μπορούσε να ήταν δύο. Οπότε ήταν ασέβεια ο τρόπος που μιλούσαν για εμάς στην αρχή. Όμως τώρα δεν είμαστε οι καλύτεροι απλά επειδή κερδίζουμε, επιμένω πως πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος, πρέπει να έχουμε ισορροπία και να συνεχίσουμε την εξέλιξη μας. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Ήταν δύο καλές νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς της Πέμπτης».


Τελευταία νέα

Ευχές για ΠΑΟΚτσήδικη υπερηφάνεια σε Σαββίδη

Τα 33 του χρόνια κλείνει σήμερα (28/3) ο Γιώργος Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να δώσει τις...

Στην ίδια κατηγορία