Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Όλα στραβά κι ανάποδα…

Δημοφιλή

Τη χειρότερη δυνατή εκκίνηση στα πλέι οφ έκανε ο ΠΑΟΚ, που έχασε από τον Αρη με 0-1 στην άδεια Τούμπα.

Ο Δικέφαλος είχε ανούσια κατοχή, όντας μπλοκαρισμένος επιθετικά καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα.

Στο 27΄ η σέντρα του Μπάμπα από τα αριστερά κόντραρε στον Οντουμπάτζιο, έφυγε παράλληλα από την εστία του Κουέστα και κατέληξε κόρνερ.

Στο 31΄, στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Αρης κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ με τον Μορόν, που πλάσαρε εύστοχα τον Κοτάρσκι.

To σουτ του Οτο στο 37΄ έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι του Κουέστα, μέχρι που ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τον Αρη μπροστά στο σκορ.

Στο 47΄ το διαγώνιο σουτ του Κουλιεράκη έφυγε άουτ, ενώ στο 57΄ ο Σαβέριο απείλησε με ένα δεύτερο γκολ, σουτάροντας άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μουργκ στην αμέσως επόμενη φάση.

Στο 65΄ δεν δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Ζουλ μετά το σουτ του Κωνσταντέλια. Ο τελευταίος βρέθηκε σε καλή θέση στο 85΄, αλλά το αδύναμο σουτ εξουδετερώθηκε εύκολα από τον Κουέστα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο (70΄ Ντεσπόντοφ), Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μεϊτέ (78΄ Οζντόεφ), Μάρκος Αντόνιο (59΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (59΄ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον (70΄ Τζίμας).

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι (90΄+4΄ Νταρίντα), Ζουλ (77΄ Βέλεθ), Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (90΄ Φετφατζίδης), Σαβέριο (76΄ Ζαμόρα), Μορόν (46΄ Ανσαριφάρντ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ηράκλειο: Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου λόγω… καυγά

Χάος επικράτησε σε πτήση της easyJet από τη Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα ο πιλότος να...

Στην ίδια κατηγορία