Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Όλα στον αέρα για τον τελικό!

Δημοφιλή

Νωρίτερα διαβάσατε την ανακοίνωση Εταιρία Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου (δείτε εδώ).

Πλέον, μετά από αυτή ο τελικός είναι πραγματικά στον αέρα!

Η ΕΠΟ συμφώνησε με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπεό προκειμένου να διοργανωθεί ο τελικός με 400 προσκλήσεις-διαπιστεύσεις στο Πανθεσσαλικό, όπως ο ίδιος ήθελε. Μάλιστα η 24η του Μάη άρεσε και στον δήμαρχο Βόλου ως ημερομηνία.

Ωστόσο, η Εταιρία Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου με ανακοίνωση της άναψε κόκκινο φως για τον τελικό στο στάδιο της Μαγνησίας.

Είναι απίστευτο το γεγονός πως η ΕΠΟ είχε συμφωνήσει με τον Μπέο σε όλα για τον τελικό και τη διοργάνωση του στο Πανθεσσαλικό και ξαφνικά μια επιτροπή του Δήμου Βόλου, διορισμένη από τον ίδιο τον δήμαρχο να ανάβει κόκκινο φως.

Είναι πλέον σαφές πως ο Μπέος έχει δική του ατζέντα, με στόχο να τινάξει τον τελικό στον αέρα έχοντας ως στόχο να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα στην ΕΠΟ.

Πλέον, οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες αναφορικά με τον αγώνα, με την Παρασκευή 28/4 να υπάρχει σύσκεψη επί του θέματος από τους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Για την ώρα πάντως το Πανθεσσαλικό μοιάζει να καίγεται ως επιλογή χωρίς τίποτα να είναι οριστικό.

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη ατυχία με Σλαφτσάκη
Επόμενο άρθροΧαμός! ΕΠΟ κατά Μπέου


Τελευταία νέα

Αντίδραση Τάντιτς: «Είμαι ο καλύτερος της Σερβίας, έπρεπε να βρίσκομαι στην ενδεκάδα»

Ο Ντούσαν Τάντιτς ήταν έντονα δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι ο Στοΐκοβιτς τον άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας στο χθεσινό...

Στην ίδια κατηγορία