Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι σκέψεις Τερίμ για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με επιθετικό σχήμα και στόχο μόνο τη νίκη, αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην κρίσιμη κυριακάτικη αναμέτρηση της Λεωφόρου, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Φατίχ Τερίμ, δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε δυο ή το πολύ τρεις αλλαγές προσώπων σε σύγκριση με τον τελευταίο επίσημο αγώνα που έδωσαν οι πράσινοι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Με βάση τις υπάρχουσες ενδείξεις ο Ντραγκόφσκι θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, ενώ στο κέντρο στην άμυνα θα επιστρέψει ο Γεντβάϊ, δίπλα στον Αράο. Στο δεξί άκρο της άμυνας ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ο Βαγιαννίδης, που εξέτισε την ποινή του και είναι πιο επιθετικός μπακ από τον Κώτσιρα.

Για το αριστερό άκρο προβάδισμα έχει ο Μλαντένοβιτς. Στη μεσαία γραμμή σίγουροι είναι οι Τσέριν, Μπακασέτας και Μπερνάρ, ενώ στην επίθεση ο Φώτης Ιωαννίδης θα βρίσκεται στην κορυφή με τον Παλάσιος στο δεξί άκρο και έναν εκ των Βέρμπιτς και Μαντσίνι στο αριστερό άκρο.

Η προετοιμασία βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς, συμμετέχουν σε αυτή οι διεθνείς και αύριο στην τελευταία ουσιαστικά προπόνηση ο Τερίμ θα ανακοινώσει την αποστολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία