Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Οι σκέψεις Λουτσέσκου για Ιωνικό

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό (5/3, 20:30) στην Τούμπα για την 25η αγωνιστική της  Super League, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι «ασπρόμαυροι» σήμερα το απόγευμα (4/3) θα πραγματοποιήσουν την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ενόψει του ματς με τον Ιωνικό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στον τραυματία Νέλσον Ολιβέιρα, στον αδειούχο Σβαμπ και στον Ζοάν Σάστρε, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μετά τις δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις, ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα, με μοναδικό δίλημμα τη θέση του σέντερ φορ, εκεί που δοκίμασε και τον Μπράντον Τόμας αλλά και τον Στέφανο Τζίμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κοτάρσκι, ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία του, με τετράδα στην άμυνα μπροστά του, τους Ράφα, Κουλιεράκη, Ίνγκασον και Κεντζιόρα.

Ο Πολωνός μπακ είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Σάστρε, κάνοντας παράλληλα και το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα.

Στη μεσαία γραμμή, φανέλα βασικού θα πάρουν οι Αουγκούστο και Ντάντας, με τον Κωνσταντέλια να αγωνίζεται για ακόμη μία φορά ως επιτελικός.

Στα άκρα της επίθεσης θα βρεθούν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Νάρεϊ, ενώ σε ότι αφορά τη θέση του φορ, υπάρχουν σκέψεις να κάνει το ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο (25/2) στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες».


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία