Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Οι πρώτες οδηγίες του Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τη προετοιμασία του για τη σεζόν 2023-2024, καθώς την Πέμπτη 22/6 μπήκε στο γήπεδο με την ομάδα του Δικεφάλου να έχει αρκετές απουσίες μέχρι την αναχώρηση της για την Ολλανδία, αφού οι Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Κοτάρσκι, Κωνσταντέλιας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Στέφανος Τζίμας λείπουν.

Οι απουσίες σαφώς και δεν πτοούν το προπονητικό τιμ του Δικεφάλου που έχει εκπόνησε ένα απαιτητικό πρόγραμμα αν σκεφτεί κανείς πως είναι οι πρώτες ημέρες των «ασπρόμαυρων» στο γήπεδο.

Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν ένα γεμάτο πρόγραμμα. Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια υψηλής έντασης, αλλά και ασκήσεις τακτικής, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη. Ωστόσο, αυτός που έκανε εντύπωση σε όλους ήταν ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ με το «καλημέρα» έδειξε τις προθέσεις του για τη νέα σεζόν.«Ξεχνάμε όσα έγιναν την σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχουμε μπροστά μας νέες προκλήσεις πάμε δυνατά», ήταν κάποια από τα λόγια του. Γενικότερα ο τεχνικός του Δικεφάλου ήθελε από νωρίς να ανεβάσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους δώσει να καταλάβουν πως πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και στο τακτικό κομμάτι αυτών, προκειμένου να αφομοιώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα «θέλω» του και να μπορέσουν να βγάλουν όσα θέλει ο ίδιος να βγει στις προπονήσεις και έπειτα στους αγώνες.

Ο Λουτσέσκου μάλιστα έχει μπει ήδη σε mood προετοιμασίας και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων σημειώνει στις ομιλίες του προς τους ποδοσφαιριστές πως φέτος η ομάδα θα κοιτάει να πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι, προκειμένου να μην υπάρξει η περσινή ψυχολογική κατάρρευση, όταν ο Δικέφαλος έφτασε κοντά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Σαφώς ο τεχνικός του Δικεφάλου ζητά από όλους να έχουν συγκέντρωση σε αυτό που ζητάει. Παράλληλα ο Λουτσέσκου, αναφορικά με το τακτικό κομμάτι τονίζει στους ποδοσφαιριστές του πως όταν χάνουν την μπάλα επιβάλλεται να έχουν άμεση αντίδραση και να πρεσάρουν τον αντίπαλο για να ανακτήσουν την κατοχή, πριν αυτός γίνει επικίνδυνος


Τελευταία νέα

Με ανατροπή η Ιταλία επικράτησε της Αλβανίας

H Ιταλία αγχώθηκε, αλλά τελικά επικράτησε της Αλβανίας με 2-1. Για την Αλβανία δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει...

Στην ίδια κατηγορία