Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι πρώτες δηλώσεις του Φιλίπε Σοάρες ως παίκτης της Φαμαλικάο

Δημοφιλή

Ανακοινώθηκε χθες (11/1) το βράδυ ο Φιλίπε Σοάρες από τη Φαμαλικάο, ο οποίος θα επιστρέψει στην πατρίδα και θα αγωνίζεται στον πορτογαλικό σύλλογο με τη μορφή δανεισμού από τον Δικέφαλο. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί απόλυτα στα δεδομένα του ΠΑΟΚ κι έτσι αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη μετά από δύο χρόνια, έχοντας καταγράψει μόλις 44 συμμετοχές, σημειώνοντας, παράλληλα, δύο γκολ και μία ασίστ.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Φαμαλικάο έκανε ο Σοάρες, μετά την ανακοίνωσή του από τους Πορτογάλους.

«Η επιστροφή στην Πορτογαλία ήταν στα σχέδιά μου και δεν το σκέφτηκα δύο φορές μόλις προέκυψε η πιθανότητα να υπογράψω για την Φαμαλικάο», δήλωσε, δικαιολογώντας την επιλογή του, γιατί είναι «ένας σύλλογος που πολλοί άνθρωποι βλέπουν με ενδιαφέρον, διότι έχει πάντα σπουδαίους παίκτες. Είμαι ενθουσιώδης για την εκπροσώπηση ενός συλλόγου που αναπτύσσεται και έχει επιδείξει πολλές δυνατότητες».

Ο Πορτογάλος μέσος αυτοαξιολόγησε τον εαυτό του ως «έναν πολύ έντονο, κοφτερό και δραστήριο παίκτη» και εγγυήθηκε ότι «το 100% μου θα παραμείνει πάντα στο γήπεδο. Είναι ένας σύλλογος με πολλούς οπαδούς. Είχα ήδη την ευκαιρία να παίξω στο Δημοτικό Στάδιο και θυμάμαι ότι εκείνη την περίοδο είχα μείνει έκπληκτος με την ενασχόληση που έχει ο κόσμος με τον σύλλογο. Ελπίζω ότι η ομάδα μπορεί να βασιστεί στην άνευ όρων υποστήριξή της. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους φέρουμε πολλή χαρά», κατέληξε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Φαμαλικάο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι εορταστικές ευχές σε Πόρτερ (pic)

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή (04.05) για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεδομένου πως συμπληρώνει τα 24 έτη ζωής του,...

Στην ίδια κατηγορία