Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League (pic)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει και πάλι στο Basketball Champions League, το οποίο αναμένεται αρκετά δυνατό, παρ’ όλο που δεν μπήκε καν στα Play Off του ελληνικού πρωταθλήματος. Στις 7 Ιουλίου θα διεξαχθεί η κλήρωση για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Νωρίτερα, έγινε γνωστός ο «χάρτης» του Basketball Champions League.

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας μπήκαν οι ομάδες:

ΑΕΚ, Μανρέσα, Νίμπουρκ, Χάποελ Χολόν, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μπουργκ, Τενερίφη και Στρασμπούρ. Εκτός από την «ένωση», ο Δικέφαλος θα βρει στο δρόμο μία από τις υπόλοιπες ομάδες του πρώτου γκρουπ.

Στο δεύτερο γκρουπ μπήκαν οι ομάδες:

Σάσαρι, Ζομπατέλι, Οστάνδη, Ιγκοκέα, Λούντβιχσμπουργκ, Καρσίγιακα, Ρίτας και Ρίγα.

Στο τρίτο γκρουπ μπήκαν οι ομάδες:

Νταρουσάφακα, Γαλατασαράι, Λιμόζ, ΠΑΟΚ, Περιστέρι, Μπιλμπάο, Βόννη και Μούρθια.

Στο τέταρτο γκρουπ μπήκαν οι ομάδες:

Μπαχτσεσεχίρ, Μπνέι Ερτζελίγια, Λέγκια Βαρσοβίας, Ρέτζο Εμίλια και οι τέσσερις ομάδες που θα περάσουν στους ομίλους από την προκριματική φάση.

Στα προκριματικά θα αγωνιστούν οι Μπάκεν Μπέαρς, Μπάμπεργκ, Τόφας, Μάλαγα, Φρίμπουργκ, Κάρχου, Κεραυνός, Οπάβα, Κόρμεντ, Τσέμνιτς, Μπρεογάν, Μπενφίκα, Μπουντιβέλνικ, Βολουντάρι, Παρνού, Σιαουλιάι, Ντεν Μπος, Λέστερ, Νόρκεπινγκ, Γκμούντεν, FMP, Γίλι, Πατριότι Λεβίτσε, TFT Σκοπίων.

Εκτός από τις άλλες δύο ελληνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται σε όμιλο με ομάδες από πρώτο, δεύτερο και τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας.

Δηλαδή εκτός από την ΑΕΚ και τις ομάδες του τρίτου γκρουπ δυναμικότητας, όλες οι άλλες ομάδες είναι πιθανοί αντίπαλοι του Δικεφάλου.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία