Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι πιο… νέοι από τους νέους

Δημοφιλή

Η μάχη για τον τίτλο στο πρωτάθλημα Κ-19 κορυφώνεται (απομένουν τέσσερις αγωνιστικές κι ο ΠΑΟΚ υπολείπεται ενός βαθμού του πρωτοπόρου Ολυμπιακού), την ίδια ώρα, όμως, στο Δικέφαλο έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν την ομάδα νέων και της επόμενης σεζόν.

Όχι ένας και δύο, αλλά συνολικά έξι παίκτες, που βάσει της ηλικίας τους θα έπρεπε ν’ αγωνίζονται με την Κ-17 (μια κι είναι γεννημένοι το 2006), έχουν ήδη πάρει, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, από φέτος χρόνος συμμετοχής με την Κ-19. Από την κουβέντα… εξαιρείται αυτομάτως ένας από αυτούς, ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος άρχισε στη φετινή σεζόν να παίζει στην Κ-19 (σε εννέα συμμετοχές σκόραρε τέσσερις φορές), αργότερα προωθήθηκε στον ΠΑΟΚ Β΄ και πλέον μετέχει στις καθημερινές προπονήσεις της πρώτης ομάδας, παίρνοντας μέρος και στα παιχνίδια της.

Ο Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ (φωτογραφία) έπαιξε φέτος μια φορά με την Κ-17, αλλά πλέον λογίζεται ως στέλεχος, και μάλιστα βασικό (20 συμμετοχές) της Κ-19. Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πολωνίας, ο μεγαλύτερος γιος του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ θα κλείσει τα δεκαεφτά του χρόνια στις 30 Μαρτίου.

Στο παιχνίδι της προπερασμένης αγωνιστικής εναντίον του Ιωνικού ο Δημήτρης Χατσίδης (τον ερχόμενο Ιούνιο θα κλείσει τα δεκαεφτά του χρόνια) πανηγύρισε το πρώτο προσωπικό του γκολ με την Κ-19. Ο Κοζανίτης επιθετικός έχει παίξει σε οχτώ παιχνίδια της Κ-19, ενώ έχει προλάβει να πετύχει δέκα γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές του με την Κ-17.

Aπό την ακαδημία των Χανίων, που αποκτήθηκε ο Κώστας Κουλιεράκης, προέρχεται κι ο Γρηγόρης Πολιτάκης. Ο Κρητικός εξτρέμ μετράει οχτώ γκολ σε δώδεκα συμμετοχές με την Κ-17, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί από τον Μαλεζά σε έξι παιχνίδια της Κ-19.

Εξάλλου, ντεμπούτο με την Κ-19 στο πρόσφατο ματς εναντίον του Ιωνικού έκανε ο Γιώργος Κούπενος, που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Με την Κ-17 μετράει δεκαπέντε συμμετοχές, όσες κι ο κεντρικός αμυντικός Στάθης Πανικίδης, που έχει καταγράψει δύο παρουσίες με την Κ-19.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία