Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι όροι της συμφωνίας με Φαμαλικάο για Φιλίπε Σοάρες και το… στοίχημα για Κουαλιάτα

Δημοφιλή

Όπως είναι γνωστό, στην Φαμαλικάο, όπου θα έχει συμπαίκτη τον Ενέα Μιχάι, θα συνεχίσει για το δεύτερο μισό της σεζόν ο Φιλίπε Σοάρες, προκειμένου είτε να βρει τον εαυτό του και να επιστρέψει, είτε να πωληθεί.

Η Φαμαλικάο έχει οψιόν αγοράς 3 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι και κίνητρα για να χρησιμοποιεί τον 24χρονο χαφ. Αν ο Σοάρες δεν παίξει, οι Πορτογάλοι θα καλύψουν το 70% του συμβολαίου του, ενώ αν κάνει πολλές συμμετοχές, θα πληρώσουν ένα μικρό μέρος.

O Φιλίπε έκανε φέτος όλο κι όλο τρεις συμμετοχές, με την τελευταία ως αλλαγή 11’ στη ρεβάνς με τη Χάιντουκ τον Αύγουστο, ενώ συνολικά έχει στον ΠΑΟΚ 44 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ…

Το επόμενο… στοίχημα του ΠΑΟΚ είναι να βρει ομάδα για τον Κουαλιάτα, ο οποίος δεν έχει κανένα μέλλον στην Τούμπα. Ο Ουρουγουανός προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β’ και αναζητείται ομάδα να τον αποκτήσει ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι για να πάρει συμμετοχές.

Από την ώρα που για τον Κουαλιάτα ο ΠΑΟΚ έχει ξοδέψει σχεδόν 2 εκατομμύρια για να τον αγοράσει, είναι δεδομένο ότι δεν θα τον παραχωρήσει ως ελεύθερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Υψηλόβαθμοι Αστυνομικοί φυγάδευσαν τους χούλιγκαν;

Δύο θέματα προς διερεύνηση προκύπτουν μέσα από τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη δολοφονική επίθεση της 7ης Δεκεμβρίου 2023,...

Στην ίδια κατηγορία