Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Οι ορισμοί για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας

Δημοφιλή

Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί για τις επτά αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την Τετάρτη (17/1, 17:30) στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό, για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης.

Το παιχίδι του Δικεφάλου θα σφυρίξει ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας, με επόπτες τους Στάικο και Χριστάκογλου, ενώ τέταρτος θα είναι ο Κατοίκος. Στο VAR θα είναι ο Ευαγγέλου και βοηθός ο Απτόσογλου.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς για την φάση των «16», ο Ολλανδός, Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ, από την δεύτερη κατηγορία της UEFA, θα είναι ο ρέφερι στο ντέρμπι αιωνίων του Καραϊσκάκη, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μαζί του θα βρίσκονται οι συμπατριώτες του, Φαν Ζούλιεν Γιουστ Μάαρτεν, Χενκ Ντιόν Φίκερτ, με 4ο τον Διαμαντόπουλο και στο VAR ο Φαν Μπέκελ με τον Νικολακάκη.

Την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα σφυρίξει ο Μαυροβούνιος ρέφερι, Νίκολα Νταμπάνοβιτς, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA , με βοηθούς τους Τοντόροβιτς, Γιοβάνοβιτς, με 4ο τον Πολυχρόνη και στο VAR τους Ζέμπετς, Φωτόπουλο.

Το Κηφισιά-ΟΦΗ θα διευθύνει ο Ματσούκας (Μεϊντάνας, Κωνσταντίνου, 4ος Βλάχος), το Ατρόμητος-Λάρισα ο Βάτσιος (Σινιοράκης, Τριανταφύλλου, 4ος Ντάουλας), το Καλλιθέα-Παναιτωλικός ο Ζαμπαλάς (Μωυσιάδης, Κόλλιας, 4ος Τσιμεντερίδης) και το Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός ο Πουλικίδης (Σπυρόπουλος, Νιδριώτης, 4ος Τσιάρας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ απείλησε να μην… κατέβει λόγω πανό (pic)

Ένα πανό που αναρτήθηκε μπροστά στο πέταλο της Θύρας 4 στάθηκε η αφορμή προκειμένου η ΑΕΚ να ενημερώσει παρατηρητή και...

Στην ίδια κατηγορία