Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι Νιγηριανοί υπολογίζουν τον Έκονγκ για τον Ιούνη!

Δημοφιλή

Οι πρόσφατες τοποθετήσεις του Γουίλιαμ Τροστ- Έκονγκ για τον τραυματισμό του, και τον τρόπο που αυτός ήρθε, αλλά και για τον στόχο του να είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί από τα μέσα του ερχόμενου Μαΐου, έχουν ανοίξει την… όρεξη των συμπατριωτών του.

Πιο συγκεκριμένα, οι «Σούπερ Αετοί» έχουν προγραμματισμένα για τον Ιούνιο δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026, κόντρα σε Νότιο Αφρική και Μπενίν.

Μάλιστα, με αφορμή τις δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ, αναθάρρησαν, περιμένοντας τον να συνεισφέρει στα δύο αυτά παιχνίδια!

Ο ίδιος είχε πει χαρακτηριστικά:

«Κοιτάω μπροστά και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια. Ο στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος και σε φόρμα μέχρι τα μέσα Μαΐου, έτοιμος να συνεισφέρω εάν ο ΠΑΟΚ φτάσει στον τελικό του Conference League. Φυσικά τα κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Νιγηρία έρχονται αμέσως μετά και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να είμαι έτοιμος να συνεισφέρω και εκεί…» .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Αγγίζουν» το πρωτάθλημα, θέλουν και το αήττητο

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ οδεύει ολοταχώς για το 19ο πρωτάθλημα, επιδιώκοντας παράλληλα και το αήττητο, το οποίο...

Στην ίδια κατηγορία