Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Oι… μπαμπάδες του «ασπρόμαυρου» γκρουπ

Δημοφιλή

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Τάισον Φρέντα είναι οι δύο πιο μεγάλοι ποδοσφαιριστές αναφορικά σε ηλικία στο ρόστερ του φετινού ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος βαδίζει προς τα 38 του χρόνια, ενώ ο Βραζιλάνος εξτρέμ στα 36.

Οι δυο τους από την πρώτη στιγμή έδεσαν πολύ με τον αρχηγό του Δικέφαλου από νωρίς να «αγκαλιάζει» τον πρώην ποδοσφαιριστή των Σαχτάρ και Ιντερνάσιοναλ. Μάλιστα, λόγω του γεγονότος πως ο Τάισον μιλάει κοινή γλώσσα με τον Βιεϊρίνια, οι δυο τους ήρθαν ακόμα πιο κοντά και πλέον είναι αχώριστοι.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι πως οι δυο τους είναι οι… μπαμπάδες του «ασπρόμαυρου» γκρουπ. Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν ο ένας δίνει συμβουλές σε κάποιον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο άλλος μπαίνει στην κουβέντα και συμπληρώνει και αυτός από τη δική του πλευρά πράγματα που θεωρεί πως θα βοηθήσουν τον εκάστοτε παίκτη. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν περάσει αρκετές ώρες μιλώντας τόσο με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, όσο και με τον Στέφανο Τζίμα, προκειμένου να τους βοηθήσουν να ωριμάσουν τόσο ποδοσφαιρικά, αλλά και στη ζωή τους γενικότερα.

Άξιο αναφοράς είναι πως οι Βιεϊρίνια και Τάισον πήραν αυτόν τον ρόλο χωρίς κάποιος να τους το ζητήσει, αλλά μόνοι τους, καθώς θεωρούν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και με αυτόν τον τρόπο.


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία