Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οι επιλογές για χαφ κι ο Οζντόεφ

Δημοφιλή

Η μεσαία γραμμή είναι αυτή την εποχή ο μεγάλος πονοκέφαλος του Ράζβαν Λουτσέσκου και στην Τούμπα προσπαθούν να δώσουν τουλάχιστο μια ποιοτική επιλογή στον προπονητή του ΠΑΟΚ

Oι επιλογές που έπεσαν από την αρχή στο τραπέζι ήταν δύσκολες και σύνθετες υποθέσεις και μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατό να προχωρήσει καμιά απ΄ αυτές…

Το πρόβλημα είναι πως ο Λουτσέσκου “καίγεται” και οι υποθέσεις που κυνήγησε ο ΠΑΟΚ, θέλουν χρόνο για να “ωριμάσουν”.

Οι παίκτες που κυνήγησε ο ΠΑΟΚ αφενός δεν ήταν ελεύθεροι κι αφετέρου δεν ήταν δυνατόν να έρθουν εύκολα στην Ελλάδα, με τελευταίο τον Γάλλο Μεϊτέ της Μπενφίκα, τον οποίο αφενός θέλει να πουλήσει και όχι να δανείσει η ομάδα του κι αφετέρου το ύψος του συμβολαίου του καθιστά πιο δύσκολη την υπόθεση (στην Κρεμονέζε που πήγε δανεικός πήρε πάνω από 1,5 εκατομμύριο).

Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε αρκετά με την περίπτωση του Οζντόεφ, ο οποίος έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Καραμπούκσπορ και παρότι έχει συμφωνήσει με τον ίδιο, η ομάδα του είναι μέχρι τώρα αξεπέραστο εμπόδιο.

Ο 30χρονος Ρώσος χαφ δεν έχει βγει ποτέ από την ατζέντα του ΠΑΟΚ και ανά πάσα στιγμή ο Δικέφαλος μπορεί να επανέλθει, εφόσον “μαλακώσει” η στάση της Καραμπούκσπορ. Η τουρκική ομάδα ήταν αρνητική εξ αρχής στο ενδεχόμενο να της φύγει ο Οζντόεφ, αλλά από την ώρα που ο Ρώσος χαφ θέλει να φύγει, η διάθεσή της μπορεί να αλλάξει.

Αυτή είναι μια υπόθεση, η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχει εξέλιξη, αλλά δεν είναι μια υπόθεση στην οποία τις εξελίξεις τις καθορίζει ο ΠΑΟΚ.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση ενός ακόμη χαφ που έχει στο στόχαστρό του ο ΠΑΟΚ. Πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή, σε καλή ηλικία, που παίζει σε μεσαία ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος. Και μ΄ αυτόν τον χαφ ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει στο οικονομικό, αλλά για την ώρα η ομάδα του, με την οποία έχει συμβόλαιο, είναι το εμπόδιο και δεν τον αφήνει να φύγει. Ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να μείνει περισσότερο εκεί, αλλά οι αντιστάσεις της ομάδας του δεν έχουν καμφθεί ακόμη.

Στην Τούμπα θεωρούν ότι αυτές οι δύο περιπτώσεις είναι ό,τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για τη θέση αυτή και γι΄ αυτό περιμένουν…


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ και Τσάμπιονς Λιγκ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Με συλλογικό ranking 37.000 βαθμών ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών και θα πρέπει να περάσει τρεις...

Στην ίδια κατηγορία