Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι εκλεκτοί του ΠΑΟΚ Β στον «τελικό» με τη Νίκη Βόλου

Δημοφιλή

Με τον… εορτάζοντα Κωνσταντίνο Μπαλωμένο κάτω από τα γκολποστ που κλείνει τα 22 έτη ζωής, ο ΠΑΟΚ Β αναμένεται να δώσει «μάχη» Play Off απέναντι στη Νίκη Βόλου με φόντο την 26η αγωνιστική της Super League 2 δεδομένου πως «πιάνει» στη βαθμολογία τον Μακεδονικό (σ.σ σε περίπτωση ήττας της ομάδας της Ευκαρπίας, της οποίας οι ασπρόμαυροι υπερέχουν στη μεταξύ τους βαθμολογία).

Δείτε παρακάτω τους «εκλεκτούς» του Αλέξη Αλεξιάδη:

 

Τι ζητάει ο ΠΑΟΚ Β από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας;

Μια στροφή πριν το φινάλε λοιπόν, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς, τρεις πίσω από τον Μακεδονικό που κατέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή την τελευταία θέση που οδηγεί στα Play Off.

Για να τον ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ Β θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να επικρατήσει της Νίκης Βόλου, και την ίδια ώρα η ΑΕΚ Β, που έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στο πάνω μισό της βαθμολογίας, να κερδίζει τον Μακεδονικό. Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο των Play Off, και δεν θα μπλέξει στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, εξ αιτίας… ενός γκολ!

Πιο συγκεκριμένα, και βάσει του άρθρου 20 του ΚΑΠ, σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρούν πρώτα τα αποτελέσματα στα παιχνίδια των ομάδων που ισοβαθμούν, στη συνέχεια η διαφορά τερμάτων σε αυτά τα παιχνίδια, κι ακολούθως η συνολική διαφορά τερμάτων, αν σε όλα τα υπόλοιπα υπάρχει ισορροπία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σύντομη απόδραση για Κοτάρσκι (pic)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος της χθεσινής (3/5) προπόνησης έδωσε δύο μέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να...

Στην ίδια κατηγορία