Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου για Λαμία (pic)

Δημοφιλή

Με μοναδική απουσία τον, τιμωρημένο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αλλά και τον μακροχρόνια απόντα, Τροστ Έκογκ, ταξιδεύει στη Λαμία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής των Play Off (24/4), με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή μετά την ολοκλήρωση της μίνι προετοιμασίας. Στην αποστολή επιστρέφει και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που είχε μείνει εκτός αποστολής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λόγω ίωσης.

Αναλυτικότερα από την ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στη Λαμία και είναι έτοιμος για τον πρώτο από τους πέντε τελικούς που ακολουθούν.

Οι παίκτες δούλεψαν το πρωί της Τρίτης (23.04) μαζί με το τεχνικό επιτελείο πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, εξασκήθηκαν στις στατικές φάσεις, ενώ έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία