Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Οι ευχές του ΠΑΟΚ στον Γιαννάκη (pics)

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από τα γενέθλια που έχει τη σημερινή (28.04) μέρα ο πιστός φίλαθλός του, Γιαννάκης, ΚΑΕ και ΑΣ ΠΑΟΚ έσπευσαν να του ευχηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποστέλλοντάς του τις ασπρόμαυρες ευχές τους.

«Χρόνια Πολλά στο Γιαννάκη μας, που έχει σήμερα τα γενέθλια του! Είναι πάντα εδώ, μαζί μας, μαζί με τον ΠΑΟΚ. Ένα φωτεινό παράδειγμα αφοσίωσης, αγάπης, υπομονής και επιμονής» επισημάνθηκε από πλευράς ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο «X» ενώ τη σκυτάλη πήρε ο ΑΣ με επίσημη τοποθέτησή του στο Facebook.

«Γενέθλια έχει, ο πιο πιστός οπαδός μας, ο Γιαννάκης μας! Του ευχόμαστε υγεία, και πολλές «ασπρόμαυρες» χαρές με τον μεγάλο ΠΑΟΚ. Χρόνια πολλά Γιαννάκη μας!», σημειώθηκε από πλευράς «ασπρόμαυρων» που κάθε άλλο παρά ξέχασαν τον Γιαννάκη την ιδιαίτερη για εκείνον ημέρα. Δείτε αναλυτικότερα το ποστάρισμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στα social media:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αμφίβολος για Τούμπα ο Ιωαννίδης

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Κυριακή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της προσεχούς Τετάρτης...

Στην ίδια κατηγορία