Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι ευχές του Κάλεντ Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ (pic)

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από τη συμπλήρωση 98 ετών από την ημέρα της ιδρύσεως του ΠΑΟΚ και παίρνοντας τη σκυτάλη μετά το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου που έσπευσε με αναρτήσεις του στα social media να τονίσει τη σημαντικότητα της 20ης Απριλίου για όλο τον «ασπρόμαυρο» οργανισμό σειρά πήρε ο Κάλεντ Νάρεϊ που κάθε άλλο παρά ξέχασε τα γενέθλια της πρώην ομάδας του.

Ενδεικτικό πως ο Γερμανός μεσοεπιθετικός φρόντισε να αφήσει το «στίγμα» του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ορμώμενος από την εν λόγω επέτειο, δύο έτη πριν τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής.

Υπενθυμίζεται πως οι τίτλοι τέλους του Κάλεντ Νάρεϊ για τον ΠΑΟΚ έπεσαν στις 28 Αυγούστου 2023 όταν εντάχθηκε στην ομάδα της Αλ Καλίντζ της Σαουδικής Αραβίας, μετρώντας με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» 41 εμφανίσεις έχοντας ως απολογισμό οκτώ γκολ και 11 ασίστ σε συνολικά 2.911΄αγωνιστικά λεπτά.

Αναφορικά με τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον ΠΑΟΚ, ο 29χρονος εξτρέμ έχει καταγράψει έξι εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, μία σε Super League με Κηφισιά και πέντε στους ευρωπαϊκούς προκριματικούς του UEFA Europa Conference League.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Κάλεντ Νάρεϊ για τα 98 έτη του ΠΑΟΚ:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν αγωνιστεί περισσότερο και ο καθοριστικός Σβαμπ

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν, έχοντας μπροστά του τρεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις που θα κρίνουν μια...

Στην ίδια κατηγορία