Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους «ασπρόμαυρους» διεθνείς (pic)

Δημοφιλή

Τα πρωταθλήματα έχουν διακοπή, καθώς αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στις Εθνικές ομάδες με τα προκριματικά παιχνίδια να ξεκινούν από σήμερα (7/9). Ο ΠΑΟΚ έχει… σκορπίσει αρκετούς παίκτες στις Εθνικές τους ομάδες, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να τους εύχεται καλή επιτυχία, μέσω των επίσημων social media.

Την αρχή κάνει ο Ράχμαν Μπάμπα, με την Γκάνα να υποδέχεται την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία στις 19:00 ώρα Ελλάδος, για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Copa Africa, με την Γκάνα να βολεύεται και με την ισοπαλία, ενώ με νίκη θα είναι και σίγουρη πρώτη στον πέμπτο όμιλο.

Οι άλλοι τρεις διεθνείς που αγωνίζονται σήμερα είναι οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Τόμας Κεντζιόρα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με όλους τους αγώνες να έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 21:45, για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας παιχνίδι την Ολλανδία, ενώ η Πολωνία υποδέχεται τα Νησιά Φερόε και η Σερβία υποδέχεται την Ουγγαρία.


Τελευταία νέα

Νίκησε την Άστον Βίλα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-4 επί της Άστον Βίλα στην Αγγλία και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε εξαιρετική...

Στην ίδια κατηγορία