Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Οι δύο χαφ από το… πάνω ράφι κι ο Πέλκας

Δημοφιλή

Oι αρχικές επιλογές που είχε ο ΠΑΟΚ στα χαφ δεν προχώρησαν (ο Μεϊτέ ήταν εξαρχής πολύ δύσκολη περίπτωση) και στην Τούμπα αποφάσισαν να μην βιαστούν για την απόκτηση ενός μέσου και να περιμένουν κάποιες υποθέσεις, που είναι πάρα πολύ καλές αλλά δεν μπορούν να κλείσουν άμεσα.

Πρόκειται για παίκτες κάτω από τα 30 που αγωνίζονται σε μεγάλα πρωταθλήματα, ο ένας έμεινε ελεύθερος και ο δεύτερος ανήκει σε ομάδα, από την οποία, όμως, θέλει να φύγει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δυναμικά 8άρια, με κασέ κοντά και πάνω από το εκατομμύριο, που θέλουν λίγο χρόνο παραπάνω για να πλησιάσουν στον ΠΑΟΚ.

Στην Τούμπα έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν και με την περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα (δεν επηρεάζει τις παραπάνω υποθέσεις) και υπάρχει πολύ θετικό κλίμα για την επιστροφή του.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός που τον Οκτώβριο θα κλείσει τα 30, ψάχνει ένα καλό συμβόλαιο στο εξωτερικό, χωρίς να βιάζεται, ωστόσο υπάρχει η αίσθηση ότι με μια καλή πρόταση, θα μπορούσε να επιστρέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.


Τελευταία νέα

Η δήλωση του Τερίμ μετά το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον Χρήστο Κόντη να αναλαμβάνει εκτός απροόπτου...

Στην ίδια κατηγορία