Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

Δημοφιλή

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό στην Τούμπα, για την 11η αγωνιστική της Super League. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά σχετικά με το background της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ έχει 17 διαδοχικές νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό εντός και εκτός έδρας, με τις 15 να είναι για το πρωτάθλημα και τις δύο σε αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος που έγιναν το 2016-17.

Η τελευταία απώλεια του ΠΑΟΚ ήταν στις 22 Νοεμβρίου 2015, όταν οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ στο ακριβώς προηγούμενο παιχνίδι, ο Παναιτωλικός είχε σημειώσει τη μοναδική νίκη που έχει με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ. Στις 31 Ιανουαρίου 2015 είχε επικρατήσει με 2-1 με δύο γκολ του Αντρέ Άλβες, ενώ για τον ΠΑΟΚ είχε σκοράρει ο Μακ που ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 στο 73ο λεπτό.

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 13 φορές με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει 11 νίκες και ο Παναιτωλικός έχει πάρει μια ισοπαλία και μια νίκη. Ακριβώς η ίδια συγκομιδή είναι και με γηπεδούχο την ομάδα του Αγρινίου, όπου υπάρχουν 11 νίκες για τον Δικέφαλο, μια ισοπαλία και μια νίκη του Παναιτωλικού.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχθεί γκολ στα τρία τελευταία από τον Παναιτωλικό εντός και εκτός έδρας, ενώ η ομάδα του Αγρινίου δεν έχει σκοράρει και στις τρεις τελευταίες της επισκέψεις στην Τούμπα.

Οι 11 νίκες του ΠΑΟΚ είναι με έξι διαφορετικά σκορ, με τις τέσσερις να είναι με 2-1 και τρεις με 1-0. Υπάρχει μια λευκή ισοπαλία μεταξύ τους στις 22 Νοεμβρίου 2015, αγώνας που είναι ο μοναδικός που δεν σημειώθηκε τέρμα στις 26 συνολικά αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα εντός και εκτός έδρας.

Η ευρύτερη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού ήταν στις 31 Ιανουαρίου 2021, όταν επικράτησε με 5-0 χάρη στα γκολ των Μουργκ , Σβαμπ , Τζόλη και δύο του Σβιντέρσκι.


Τελευταία νέα

Οπαδοί τη Μπριζ έστειλαν… δικό τους στο νοσοκομείο

Απίστευτα περιστατικά έλαβαν χώρα στη Φλωρεντία, και στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Κλαμπ Μπριζ για τον πρώτο ημιτελικό...

Στην ίδια κατηγορία