Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Οι απειλές στον Παπαπέτρου φέρνουν αποχή των διαιτητών!

Δημοφιλή

Οι απειλές στον Τάσο Παπαπέτρου φέρνουν άμεση αντίδραση από τους διαιτητές της Super League 1, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αποφασίζουν αποχή από τη 14η αγωνιστική και… βλέπουμε! Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικτυακό meeting των διαιτητών της μεγάλης κατηγορίας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση είναι σχεδόν οριστική.

Το… σχεδόν αφορά στο ότι θα πρέπει να υπογραφεί από τους ρέφερι και το σχετικό mail που έχει αποφασιστεί να σταλεί σε ΕΠΟ και ΚΕΔ, ενημερώνοντας για την απόφασή τους να απέχουν από τα καθήκοντά τους τουλάχιστον για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Οι σοκαριστικές απειλές που κατήγγειλε ότι δέχτηκε ο διεθνής διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου μετά το παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός, ο οποίος ενημέρωσε μάλιστα σχετικά τόσο την ΕΛ.ΑΣ., όσο και την UEFA, φέρνουν άμεση αντίδραση από τους συναδέλφους του.

Η αλήθεια είναι πως υπήρξε και στο παρελθόν ανάλογη πρόθεση από τους Έλληνες ρέφερι για αποχή μετά από επιθέσεις που δέχτηκαν διαιτητές, ωστόσο την τελευταία στιγμή ανατρεπόταν η απόφασή τους. Αυτή τη φορά ωστόσο εμφανίζονται αποφασισμένοι και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφασή τους είχε καθολική αποδοχή και δεν υπήρχαν ενστάσεις.


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία