Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αγώνες στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο

Δημοφιλή

Είναι η 10ετία, που οι αγώνες του ΠΑΟΚ στο Παλαί Ντε Σπορ παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

ΠΑΟΚ-Αρης: Συγκλονιστικές αναμετρήσεις σε ένα κατάμεστο Παλαί με 5.500 φανατισμένους, με τις θύρες 1-5 ν’ ανήκουν στους γηπεδούχους, και 6-10 στην ομάδα των φιλοξενουμένων.

Παρασκευή 11 του Μάη, ώρα 10 μ. μ. και μένουν αδιάθετα περίπου 240 εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα του Σαββάτου και κάνουμε το σφάλμα να το δημοσιοποιήσουμε μέσω ενός ραδιοφώνου. Ξημερώνει Σάββατο και γύρω στις 10 το πρωί, με την προϊσταμένη των γραφείων Κατερίνα Παπλιώρη, συμφωνούμε να συναντηθούμε στα γραφεία μας, για τυχόν ελλείψεις ενόψει του απογευματινού αγώνα με τον Αρη. Πάμε, και τι να δούμε; Μια σειρά από 1.000 και πλέον άτομα, από την εξώθυρα των γραφείων, τα σκαλοπάτια και το πεζοδρόμιο της Εθνικής Αμύνης, μέχρι και την οδό Αλεξάνδρου Σβώλου να περιμένουν το μαγικό εισιτήριο του αγώνα. Tα χάσαμε, κυριολεκτικά! Ζητήσαμε τη βοήθεια του Γ΄ αστυνομικού τμήματος, που ήταν πολύ κοντά μας για κάποια τάξη, μοιράσαμε σε όλους τους τους φιλάθλους, που περίμεναν καρτερικά, από έναν αριθμό και, παρουσία του αστυνομικού διευθυντή και πέντε φιλάθλων, κληρώθηκαν τα 240 εισιτήρια και κάπως ηρέμησε η ψυχούλα μας από την ξαφνική ειρηνική κάθοδο των χιλίων.

ΠΑΟΚ-Ρεάλ: Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε με την κορυφαία ισπανική ομάδα σε επίπεδο διεθνών αγώνων υπό την αιγίδα της FIBA και η ζήτηση των εισιτηρίων ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Είναι περίοδος, που έχουμε διαθέσει τα περισσότερα εισιτήρια διαρκείας στις διακεκριμένες θέσεις των θυρών 2, 3, νομίζω πως ήταν περίπου 650. Με πρότασή μου στον Νίκο Βεζυρτζή, που έγινε αποδεκτή, και προκειμένου να έχουμε περισσότερα έσοδα, καλέσαμε τους 650 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας να παραλάβουν από τα γραφεία μας «ειδική πρόσκληση» και τα αντίστοιχα εισιτήρια να τα διαθέσουμε ως επιπλέον των 5.350, που ήταν η χωρητικότητα του Παλέ.

Ερχεται η ημέρα του αγώνα και το στάδιο φουλάρει από τους 5.800 και πλέον φιλάθλους, και μένουν έξω περίπου 140 φίλαθλοι μας με τα εισιτήρια τους ανά χείρας και με φωνές και διαμαρτυρίες να ξεσηκώνουν τον κόσμο! Τόσο αστυνομικοί, όσο και φύλακες του σταδίου δεν μπορούν να τους συγκρατήσουν και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επεισοδίων. Είναι όλα έτοιμα για να αρχίσει ο αγώνας και με καλούν εσπευσμένα στην κεντρική είσοδο του Παλέ Ντε Σπορ για να συναντήσω τον επικεφαλής της αστυνομίας, γενικό διευθυντή τάξης, προκειμένου να δώσουμε λύση στο πρόβλημα, που ανέκυψε. Υπόψη ότι σε 10΄ έπρεπε να επιστρέψω στη σάλα του σταδίου για την παρουσίαση των ομάδων, όπως έκανα σε κάθε διεθνή αγώνα, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIBA!

Βλέπω τους «μαινόμενους» φιλάθλους μας, οι οποίοι, σημειωτέων, είχαν απόλυτο δίκιο, τους ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία και απευθυνόμενος στον αστυνομικό διευθυντή, του λέω: Εχουμε δέκα θύρες, μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα με τη συνοδεία δέκα ανδρών σας να περάσουν μέσα από κάθε θύρα δεκατέσσερα άτομα –εφικτό για κάθε τμήμα-και ήρεμα ήρεμα να μπούμε μέσα για την έναρξη του αγώνα.

Η πρόταση-ιδέα μου άρεσε στον αστυνομικό διευθυντή, που αμέσως την υλοποίησε, λέγοντας: «Κύριε διευθυντά, κύριε Νικηφόρε, σε παραδέχομαι» και έτσι έληξε και η μικρή αυτή περιπέτεια!

*Η FORZA ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ «ΠΑΟΚ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αδιανόητο! Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ για την Λαμία!

Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ΔΑΚ Λαμίας στο πλαίσιο της...

Στην ίδια κατηγορία