Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι 13 βασικοί ύποπτοι για τον φόνο του Μιχάλη

Δημοφιλή

Σε 13 άτομα επικεντρώνεται η ΕΛ.ΑΣ. για τον δολοφόνο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή στη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε μία μικρή ομάδα από τους 105 συλληφθέντες φέρεται να εστιάζουν οι αστυνομικές αρχές, που προσπαθούν να εντοπίσουν τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, στο «μικροσκόπιο» έχουν τεθεί 13 άτομα, ως ύποπτα για τη δολοφονική επίθεση στο φίλαθλο της ΑΕΚ.

Πρόκειται για εννέα Κροάτες, τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Στην κατοχή του ατόμου από την Αλβανία βρέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς που περιλαμβάνεται στο οπλοστάσιο των χούλιγκαν.

Η αιτία θανάτου

Το ένα και μοναδικό τραύμα στο χέρι, σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την ιατροδικαστική έκθεση του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρηα, ήταν η αιτία θανάτου του Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βαθύ τραύμα στον πήχη, που υποδεικνύει πως κατά πάσα πιθανότητα το θύμα προσπάθησε να αμυνθεί, ήταν η αιτία θανάτου, καθώς έτρωσε όλα τα αγγεία.

Το πλήγμα που κατάφεραν οι χούλιγκαν και ίσως προκλήθηκε και από μαχαίρι τύπου καραμπίτ, προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία με αποτέλεσμα ο 29χρονος να έχει καταλήξει μέσα σε δέκα λεπτά.

πηγή: Καθημερινή


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία