Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο Βόλος, η Κύπρος και το… ΟΑΚΑ

Δημοφιλή

O τελικός του κυπέλλου θα γίνει στις 27/5, μόλις έξι μέρες μετά τις εθνικές εκλογές κι ακόμα κανείς δεν ξέρει το… που.

Η προκήρυξη αναφέρει ξεκάθαρα Βόλος ή εξωτερικό, και ο Τάκης Μπαλτάκος άφησε να εννοηθεί ότι στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα της Κύπρου, που κι αυτή είναι… εξωτερικό.

Είναι κοινό μυστικό ότι γίνεται προσπάθεια να αποφευχθεί μια συγκέντρωση πολλών οπαδών δύο ομάδων κάπου στην Ελλάδα και κυρίως στον Βόλο.

Μ΄ αυτό το σκεπτικό φαίνεται να προκρίνεται η λύση της Κύπρου, που δεν παραβιάζει την προκήρυξη του κυπέλλου και είναι πιο προσιτή λύση από το Λονδίνο και το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, πάντως, έριξε στο τραπέζι (για να βρίσκεται) και την ιδέα του ΟΑΚΑ, που μπορεί στο τέλος να προκριθεί “για λόγους ασφαλείας”. Ο Μπαλτάκος σημείωσε ότι η λύση του ΟΑΚΑ θα μπορούσε να προχωρούσε, ΜΟΝΟ αν θα συμφωνούσε και ο ΠΑΟΚ.

Προς το παρόν ο ΠΑΟΚ μένει στην προκήρυξη του κυπέλλου, που λέει “Βόλος ή εξωτερικό”. Η συζήτηση για τον τελικό θα ανοίξει, μετά και τις ρεβάνς της Μεγάλης Εβδομάδας…


Τελευταία νέα

Η FORZA δίνει άλλο νόημα στην Κυριακή

Η FORZA έκανε το μεγάλο βήμα καινοτομώντας στο χώρο του Αθλητικού Τύπου Από το Σάββατο 18 Μαΐου (και όλη την εβδομάδα) κυκλοφορεί...

Στην ίδια κατηγορία