Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Τροστ-Έκονγκ και το σοβαρό ζήτημα με το Copa Africa

Δημοφιλή

Έτοιμος για μια μεγάλη μεταγραφή είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος συμφώνησε με τον Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας. Μάλιστα, ο 29χρονος βρέθηκε σήμερα (3/7) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Νιγηριανός στόπερ ήρθε στον Δικέφαλο σε μια κομβική χρονικά στιγμή, αφού ο Ίνγκι Ίνγκασον αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «ασπρόμαυρους».

Ένας από τους λόγους που έκαναν τον Έκονγκ να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ ήταν το γεγονός πως στον Δικέφαλο θα μπορούσε να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής, έχοντας έναν ηγετικό ρόλο στην άμυνα. Αυτό είναι αρκετά σημαντικό για τον Έκονγκ ενόψει του Copa Africa. To Copa Africa ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τους διοργανωτές να αλλάξουν τα σχέδια τους. Ο λόγος είναι οι δυνατές βροχοπτώσεις που αναμένονται το καλοκαίρι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Έτσι, το Copa Africa θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2024.

Ο Τροστ-Έκονγκ αποτελεί έναν από τους αρχηγούς της Εθνικής Νιγηρίας, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας έχει θέσει ένα συγκεκριμένο ζητούμενο ενόψει του Copa Africa: Θα κληθούν στην ομάδα μόνο όσοι είναι ενεργοί ποδοσφαιριστές εντός της σεζόν 2023-2024 και θα έχουν καταγράψει αρκετά λεπτά συμμετοχής.

Αυτό έχει δώσει το έναυσμα σε αρκετούς ποδοσφαιριστές της Νιγηρίας να αναζητήσουν ομάδα, όπου θα έχουν βασικό ρόλο την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά. Ο Έκονγκ ήρθε στον ΠΑΟΚ για να αποτελέσει τον πυλώνα στην αμυντική γραμμή και να βοηθήσει με την εμπειρία του τον Δικέφαλο.


Τελευταία νέα

«Χωρίζουν» Γκαρσία-Πανσερραϊκός;

Αυξάνονται οι πιθανότητες έτσι ώστε ο Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό, καθώς αναζητά μία νέα πρόκληση για...

Στην ίδια κατηγορία