Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Τροστ-Έκονγκ και τα δεδομένα για τον Ίνγκασον

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε συμφωνία για την απόκτηση του Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ, τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και με τη Γουότφορντ. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η απόκτηση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού δεν σχετίζεται με την υπόθεση του ενδιαφέροντος της Μίντιλαντ για τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν ότι με τον Νιγηριανό αναβαθμίζουν ποιοτικά το κέντρο άμυνας τους, βάζοντας στη «μηχανή» τους έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει στο build up, να συνεισφέρει στο σκοράρισμα, ενώ την ίδια ώρα έχει και τη δυνατότητα να αγωνιστεί κι ως αριστερός στόπερ.

Την ίδια ώρα, η στάση των «ασπρόμαυρων» για τον Ισλανδό δεν έχει αλλάξει, αφού ο πρωταρχικός στόχος είναι να τον διατηρήσουν στην Τούμπα, έχοντας καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας, με την τρέχουσα να εκπνέει το 2025. Εν κατακλείδι, αν ο ίδιος ο Ίνγκασον δεν πιέσει για την αποχώρηση του, τότε δεν θα πωληθεί. Σε διαφορετική περίπτωση ο Δικέφαλος θα αναζητήσει στην αγορά μπακ-απ για τη θέση του δεξιού στόπερ, με τον Τόμας Κεντζιόρα να αποτελεί μια επιλογή.


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία