Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Θεοδωρίδης στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Την Πέμπτη (15/6) ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Δικεφάλου, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Θαλή Θεοδωρίδη, ο οποίος αντικαθιστά τον Λευτέρη Κανάτα στον πάγκο των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Θαλή Θεοδωρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη στις 04/11/1967, ο Θαλής Θεοδωρίδης είναι ένας προπονητής με πλούσιες παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, προπονητικά, ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro.

Έχοντας μία μακριά καριέρα, ο Έλληνας τεχνικός έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τη σεζόν 2007-08 μέχρι και τη σεζόν 2010-11.

Με την ΑΕΛ Καλλονής, συμμετείχε ως πρώτος προπονητής στο πρωτάθλημα της Super League τη σεζόν 2015-16, ενώ έχει καθοδηγήσει και τον Άρη Λεμεσού τη σεζόν 2016-17.

Στη συνέχεια της καριέρας του πέρασε τόσο από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης (2018-19), όσο και από του Ηρακλή (2019-20).

Πλέον, έχοντας αρκετές παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «Ισόβιων Πρωταθλητριών», με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα, αλλά και το παραπάνω βήμα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το UEFA Women’s Champions League.

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Θαλή!»


Τελευταία νέα

Η σπουδαία κίνηση της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών (pic)

Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησε Η ΛΦ ΠΑΟΚ Γρεβενών, καθώς εκπρόσωποι του επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών και παρέδωσαν...

Στην ίδια κατηγορία