Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, 2023

Ο τελικός κυπέλλου έγινε… αστείο στ΄ αποδυτήρια

Δημοφιλή

Το θέμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος σύρθηκε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και ταξίδεψε από την Αυστραλία μέχρι τον Βόλο, τη Νέα Υόρκη και την Κύπρο. Φυσικά, όλο αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που πλέον έχουν αρχίσει να κάνουν χιούμορ με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σαφώς και δεν παίρνουν στην πλάκα το αγώνα, αφού θέλουν όσο τίποτα να κλείσουν τη χρονιά με ένα τρόπαιο, καθώς και οι ίδιοι δεν είναι ικανοποιημένοι από το πως κύλησε αυτή, ωστόσο το θέμα με τις διαφορετικές έδρες έχει πάρει μορφή τρολαρίσματος στα αποδυτήρια.

Μαρόκο, Τούμπα, Ιαπωνία είναι κάποιες από τις έδρες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια των αστείων που έκαναν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αναφορικά με την έδρα διεξαγωγής του αγώνα. Μάλιστα, στις κουβέντες μπήκε και το… φεγγάρι.

Πάντως, το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης μεταξύ της ομάδας γενικότερα, αφού κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός πως δεν μπορούσε να βρεθεί γήπεδο για να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. Μάλιστα, οι νεοφερμένοι δεν μπορούσαν ούτε να σκεφτούν τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου της χώρας, με τους πιο έμπειρους φυσικά να τους εξηγούν αναλυτικά για το τι συμβαίνει, αλλά και τους λόγους που έχει δημιουργηθεί το όλο θέμα με τον τελικό του Κυπέλλου της χώρας.


Τελευταία νέα

Tρομακτική Νιούκαστλ διέλυσε την Παρί

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι έκαναν απόψε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της φάσης των ομίλων του Champions League με τα...

Στην ίδια κατηγορία