Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ο Στέφαν Σβαμπ τίμησε το περιβραχιόνιο του ΠΑΟΚ (pic-videos)

Δημοφιλή

Ο Στέφαν Σβαμπ είχε καθοριστικότατη συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, με τον Αυστριακό χαφ, ιδιαίτερα στα play off να παίζει κομβικό ρόλο για τον Δικέφαλο. Ο πολύπειρος μέσος όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ένας «φυσικός ηγέτης», με τον Σβαμπ να το αποδεικνύει τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Ο 34χρονος χαφ των «ασπρόμαυρων» την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 54 εμφανίσεις, έχοντας στο ενεργητικό του 10 γκολ και 5 ασίστ, με τον Αυστριακό να είναι έτοιμος να ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Ο Σβαμπ αποτέλεσε έναν από τους ηγέτες των αποδυτηρίων του ΠΑΟΚ και σημείωσε ορισμένα κρίσιμα γκολ στην πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως αυτό κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ίσως όμως το πιο σημαντικό γκολ που σημείωσε ο Σβαμπ την σεζόν που ολοκληρώθηκε να ήταν αυτό στη Λαμία στα play off που χάρισε στον ΠΑΟΚ ένα «χρυσό» -όπως αποδείχθηκε- βαθμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παρί Σεν Ζερμέν: Κάνει δικό της το «διαμάντι» της Μπενφίκα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζοάο Νέβες βρίσκεται η Παρι Σεν Ζερμέν που διαπραγματεύεται με την Μπενφίκα τις τελευταίες...

Στην ίδια κατηγορία