Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Ρότσα για Κωνσταντέλια

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι αδιαμφησβήτητα το πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων στον ΠΑΟΚ.

Ο 19χρονος εξτρέμ έχει καταφέρει να κάνει όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να υποκλιθεί στο ταλέντο του, προσφέροντας στον Δικέφαλο φρεσκάδα σε πρέσινγκ και δημιουργία φάσεων.

Ένας από τους καλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα ελληνικά γήπεδα, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος αποθέωσε τον Κωνσταντέλια σε συνέντευξη που έδωσε σε εκπομπή της ΕΡΤ3.

Ο προπονητής του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας είπε χαρακτηριστικά σε ερώτηση για τους τρεις παίκτες που έχει ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα:

«Το πρώτο όνομα ήταν ο Αϊτόρ, γιατί δεν τον είχαμε συνηθίσει ως σκόρερ και έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα. Ο δεύτερος ο Λιβάι Γκαρσία και τελευταία εμφανίζεται ο Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ.

Είναι ελπιδοφόρος και ελπίζω, γιατί πολλές φορές τα ελπιδοφόρα παιδιά που ανεβαίνουν γρήγορα δεν έχουν την ανάλογη συνέχεια, ελπίζω αυτός να έχει συνέχεια και ελπίζω τα επόμενα χρόνια, να αρχίσουν πάλι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, να είναι παίκτες ενδεκάδας για κάθε ελληνική ομάδα».


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία