Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Πρόεδρος της Τουλούζ για τον Τσιγγάρα

Δημοφιλή

Ο Χάρης Τσιγγάρας έχει επιστέψει σε αγωνιστικού ρυθμούς, καθώς ο Έλληνας χαφ κατέγραψε δύο συμμετοχές με την Τουλούζ στο Κύπελλο Γαλλίας και πραγματοποιήσε το ντεμπούτο του στη Ligue 1.

Ακόμη ο Τσιγγάρας βρίσκεται στην αποστολή της γαλλική ομάδας, για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο πρόεδρος της Τουλούζ, Νταμιάν Κομόλι, ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του έχει αποφασίσει για το μέλλον του 22χρονου ποδοσφαιριστής.

Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ τον έχει παραχωρήσει ως δανεικό στη Τουλούζ, η οποία διατηρεί και οψιόν αγοράς.
«Έχουμε φυσικά στα υπόψη ότι υπάρχει προθεσμία για την εξάσκηση της οψιόν αγοράς μας. Ωστόσο ήρθε στην ομάδα τραυματίας και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Χειρουργήθηκε, επέστρεψε και τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε τον παίκτη που ξέραμε από τον ΠΑΟΚ. Μια ελληνική ομάδα που συζητούσαμε μαζί της, μας είπε ότι ο Τσιγγάρας θεωρείται η μεγαλύτερη ελπίδα της χώρας για τη θέση του αμυντικού μέσου. Όμως πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Είχε δύο καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια του Κυπέλλου, αγωνίστηκε λίγα λεπτά και στο πρωτάθλημα. Του δίνουμε χρόνο, όπως δίνουμε χρόνο και στον εαυτό μας. Δεν βιαζόμαστε, η προθεσμία για την εξάσκηση της οψιόν ολοκληρώνεται προς το τέλος της σεζόν», τόνισε ο πρόεδρος της Τουλούζ.


Τελευταία νέα

Η πρώτη φορά του Σρέντερ

Ο 38χρονος Γερμανός Ρόμπερ Σρέντερ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των Play Off...

Στην ίδια κατηγορία