Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ Β΄ κι η περιπέτεια των πλέι άουτ

Δημοφιλή

Στη μάχη των πλέι άουτ ετοιμάζεται να μπει ο ΠΑΟΚ Β΄ μαζί με άλλες πέντε ομάδες, την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Ηρακλή, την Κοζάνη, τον Καμπανιακό και τον Αιολικό.

Τι έκανε ο ΠΑΟΚ Β΄ με τις συγκεκριμένες ομάδες στη διάρκεια της κανονικής περιόδου; Από δύο νίκες είχε τόσο απέναντι στην Κοζάνη (αμφότερες με 1-0), όσο και κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (2-0, 0-3). Αντίθετα, ηττήθηκε και στα δύο παιχνίδια με τον Καμπανιακό (2-3, 2-0), ενώ στα ματς με τον Αιολικό κατέγραψε δύο ισοπαλίες (0-0, 2-2). Οσο για τις αναμετρήσεις με τον Ηρακλή, μέτρησε μια ήττα (εκτός έδρας με 2-0) και μια ισοπαλία (1-1).

Στη βαθμολογία των πλέι άουτ (όπως και των πλέι οφ) οι ομάδες μεταφέρουν τους βαθμούς από την κανονική περίοδο, διαιρεμένους δια του δύο. Συνεπώς, ο ΠΑΟΚ Β΄ αρχίζει με δεκαπέντε βαθμούς, όσους κι η Αναγέννηση Καρδίτσας κι ο Ηρακλής, έστω κι αν στην κανονική σεζόν είχε 30 και οι άλλες δύο ομάδες από 29. Τόσο η Κοζάνη, όσο κι ο Καμπανιακός μπαίνουν στα πλέι άουτ με δώδεκα βαθμούς, ενώ ο Αιολικός θ’ αρχίσει με δέκα. O ΠΑΟΚ Β΄ έχασε μόλις για ένα βαθμό τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, μια και συγκέντρωσε 30 βαθμούς έναντι 31 του Μακεδονικού (εφόσον ισοβαθμούσαν, θα ευνοούνταν ο ΠΑΟΚ Β΄).

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Συνολικά επτά παίκτες του ΠΑΟΚ Β΄ ξεπέρασαν τα χίλια λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα: Κυριάκος Γιαξής (1759), Αργύρης Δαρέλας (1722), Φώτης Παντεκίδης (1713), Δημήτρης Τσοπούρογλου (1422), Παναγιώτης Παναγιώτου (1410), Λευτέρης Τασιούρας (1158) και Βασίλης Κιτσάκης (1087). Αλλοι πέντε παίκτες ξεπέρασαν τα 800 λεπτά συμμετοχής: Νίκα Νινούα (866), Χισάμ Κανίς (859), Κωνσταντίνος Γκούμας (839), Νίκος Σπυράκος (836) και Ταξιάρχης Φίλων (810). Από κοντά κι οι Δημήτρης Πανίδης (751), Βασίλης Γρόσδης (664) και Μαξιμίλιαν Σνάουτνσερ (615). Τα λεπτά συμμετοχών των υπόλοιπων παικτών, που ήταν από την αρχή της χρονιάς στο ρόστερ: Δημήτρης Κωττάς (466), Γιάννης Μανωλιούδης (431), Ερμής Σελιμάι (410), Βασίλης Γκορντεζιάνι (365), Βίκτορ Ρούμιαντσεβ (322), Ζήσης Τσίκος (221), Λάμπρος Σμυρλής (49) και Μάριο Σινανάι (8).

Στους τερματοφύλακες, οι Δημήτρης Μοναστηρλής και Χρήστος Ταλιχμανίδης είχαν τις περισσότερες συμμετοχές (εννέα και οχτώ αντίστοιχα). Ακόμη, ο Κώστας Μπαλωμένος είχε τρεις παρουσίες κάτω από τα δοκάρια, ενώ από μία συμμετοχή μέτρησαν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Βασίλης Νικολακούλης.

Στη διάρκεια της σεζόν αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ Β΄ κι οι Αντρέ Ρικάρντο και Στέφανος Τζίμας, που είναι μέλη του ρόστερ της πρώτης ομάδας. Χρόνο συμμετοχής πήραν και τρεις παίκτες, που κατά κύριο λόγο αγωνίζονται φέτος με την Κ-19, οι Γιάννης Γκιτέρσος, Νίκος Δεληγιάννης και Κώστας Καστίδης.

Στα μισά της σεζόν αποχώρησαν οι Γιώργος Βρακάς (πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο) και Γιώργος Κουλούρης (συνεχίζει δανεικός στο Μακεδονικό).

Από την άλλη, στην περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκε ο Αλεξάντρ Σαποβάλοφ (δανεικός από τη Φλόρα Ταλίν), ενώ επέστρεψαν οι Βλάντιμιρ Μπράντονιτς και Νίκολας Κουαλιάτα, που είχαν δοθεί δανεικός σε Εθνικό Αχνας και Κουϊάμπα αντίστοιχα.

Ποιοι πέτυχαν τα συνολικά 30 γκολ του ΠΑΟΚ Β΄; Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Δαρέλας με πέντε γκολ. Τέσσερα τέρματα πέτυχε ο Τσοπούρογλου, από τρία οι Γκούμας, Κανίς, Γκορντεζιάνι και Σαποβάλοφ και από ένα οι Παναγιώτου, Φίλων, Γιαξής, Ρούμιαντσεβ, Βρακάς, Πανίδης, Σπυράκος, Τζίμας και Μπράντονιτς.

Στις ασίστ πρώτευσαν οι Δαρέλας και Κανίς (ο καθένας είχε από τρεις). Από δύο ασίστ είχαν οι Τασιούρας και Πανίδης και από μία οι Παναγιώτου, Ρικάρντο, Νινούα, Τσοπούρογλου, Τσίκος, Γκούμας και Γκορντεζιάνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ηράκλειο: Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου λόγω… καυγά

Χάος επικράτησε σε πτήση της easyJet από τη Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα ο πιλότος να...

Στην ίδια κατηγορία