Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ τα… χίλιασε!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (19/2) κατάφερε να επικρατήσει επί της ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας με 2-0, στο πλαίσιο της 23ης «στροφής» της Super League.

Στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κωνσταντέλιας βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος και με τρείς μαγικές επαφές κατάφερε να δώσει την μπάλα στον Νάρεϊ, ο οποίος με σουτ κέρδισε τον Αθανασιάδη, γράφοντας το 1-0.

Δύο λεπτά μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Κουλιεράκης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την χθεσινό (19/2) «τρίποντο» ο Δικέφαλος, έφτασε τις 1000 νίκες στην ιστορία του, στην κανονική περίοδο, της Α’ Εθνικής.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Σάστρε, Ντάντας (81’ Σβαμπ), Αουγκούστο, Νάρεϊ (88’ Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (92’ Φιλίπε Σοάρες), Ολιβέιρα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα (80’ Σιντιμπέ), Σιμάνσκι, Γιόνσον (63’ Γκατσίνοβιτς), Πινέδα (72’ Ελίασον), Άμραμπατ, Αραούχο (80’ Φαν Βέερτ), Λιβάι Γκαρσία (80’ Τσούμπερ


Τελευταία νέα

Το σκορ που… αρέσει στον ΠΑΟΚ με ΟΣΦΠ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο στάδιο της Τούμπας την Κυριακή 12 Μαΐου, με τον Δικέφαλο να θέλει τη...

Στην ίδια κατηγορία