Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ προηγείται, αλλά…

Δημοφιλή

Μπορεί η εικόνα του στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι να ήταν κυριαρχική, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να επεκτείνει το νικηφόρο του σερί και να ψαλιδίσει εκ νέου τη διαφορά από την κορυφή.

Έτσι, στο προσκήνιο επανήλθε μια αδυναμία του Δικεφάλου που είχε κάνει την εμφάνιση της στην αρχή της σεζόν, αυτή του να «τελειώνει» τα παιχνίδια του όταν ήταν αυτός ο απόλυτος κυρίαρχος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι «ασπρόμαυροι» στις πρώτες 15 αγωνιστικές της Super League έχει βρει πρώτος γκολ σε 12 παιχνίδια, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη μόλις στα οκτώ από αυτά.

Στα υπόλοιπα τέσσερα αναδείχθηκε τρεις φορές ισόπαλος (με ΟΦΗ, Λεβαδειακό και Ατρόμητο, όλα εκτός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα στην Τούμπα από τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που το έλεγχε πλήρως στο πρώτο του 45λεπτο.

Έτσι από τους 36 βαθμούς που θα μπορούσε δυνητικά να συγκεντρώσει, αν διατηρούσε το προβάδισμα μέχρι το τέλος στα παιχνίδια που προηγήθηκε, μάζεψε μόνο 27, σε μια συνολική «απώλεια» εννέα βαθμών. Μπορεί κάποιος να φανταστεί πόσο καλύτερη θα ήταν η βαθμολογική εικόνα, αν αυτοί οι βαθμοί βρισκόντουσαν στο «σακούλι» του.

Στον αντίποδα, μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην μένει συχνά πίσω στο σκορ, αλλά όταν αυτό συμβαίνει, φαίνεται πως δυσκολεύεται να βρει απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» είδαν τρεις φορές αντιπάλους τους να προηγούνται, και μόλις μια εξ αυτών κατάφερε να αποφύγει την ήττα, κόντρα στον Αστέρα στην Τούμπα, όταν και επέστρεψε από το 0-2 για το τελικό 2-2.


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία