Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ ξέρει από Στίλερ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό και να εστιάσει σε μια ακόμα απαιτητική αναμέτρηση, αφού μόλις διάστημα τριών ημερών από το παιχνίδι, έχει μπροστά του το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε αυτό ορίστηκε ο Γερμανός Elite διαιτητής Τομπίας Στίλερ, που στο παρελθόν έχει διευθύνει δύο φορές ντέρμπι των «ασπρόμαυρων» στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η πρώτη ήταν στις 23 Φεβρουαρίου του 2020, όταν ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν τον Ολυμπιακό, όπου και γνώρισε την ήττα με 0-1, λόγω μιας άτυχης στιγμής του Δημήτρη Γιαννούλη, που έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Την επόμενη σεζόν ο Γερμανός ορίστηκε στο πρώτο του, μέχρι αυτό της Τετάρτης (26/4), ΑΕΚ- ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, στις 18 του Οκτώβρη, σε αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική.

Ο Ανσαριφάρντ είχε ανοίξει το σκορ στο 23′, με τον Τόμας Μουργκ να διαμορφώνει το τελικό 1-1, με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και την πρώτη κεφαλιά- ασίστ του Σφιντέρσκι.


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ εμπνέει υγεία (videos)

Κατόπιν της εντός έδρας επικράτησης επί της ΑΕΚ με 3-2 στην Τούμπα που σήμανε την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση...

Στην ίδια κατηγορία