Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ και το Euro 2024

Δημοφιλή

Τα προκριματικά του Euro 2024 ολοκληρώθηκαν και τυπικά και πλέον έχουν γίνει γνωστές και οι 24 Εθνικές που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση που θα διεξαχθεί στην Γερμανία από τις 14 Ιουνίου έως και τις 14 Ιουλίου. Το φετινό Euro, ωστόσο παρουσιάζει ενδιαφέρον και για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Δικέφαλος θα έχει τους δικούς του εκπροσώπους στην μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωσης της Ευρώπης.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αφού ο 28χρονος εξτρέμ του Δικεφάλου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Σερβίας, όπως φάνηκε και από τα πρόσφατα φιλικά των «Πλάβι».

Ακόμη ένας παίκτης του ΠΑΟΚ που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας είναι ο Τόμας Κεντζιόρα, που μετράει 32 συμμετοχές με την Εθνική Πολωνίας, αν και δεν βρέθηκε στις πρόσφατες κλήσεις.

Τέλος, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι κατέγραψε πρόσφατα την πρώτη του συμμετοχή στην Εθνική Κροατίας και θα δώσει μεγάλη μάχη για να βρίσκεται στην τελική τριάδα τερματοφυλάκων της «Χρβάτσκα» για την τελική φάση του Euro 2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νάσο μάγκα, ανάμεσα μας πάντα!

Μαύρη ημέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια, ο Νάσος Κωνσταντίνου δέχτηκε το...

Στην ίδια κατηγορία