Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Μπορέ πριν πάει στην Άιντραχτ»

Δημοφιλή

Δύο επιθετικούς μέσα σε λίγες ημέρες έχασε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία πούλησε τον Ράνταλ Κόλο Μουανί, ενώ παραχώρησε ως δανεικό τον Ραφαέλ Μπορέ. Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο Μπορέ απασχόλησε τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η ομάδα από τη Φρανκφούρτη απέρριψε την πρόταση του Δικεφάλου. Ο Κολομβιανός τελικά δόθηκε δανεικός στην Βέρντερ Βρέμης χωρίς οψιόν αγοράς, όπως επισημαίνουν οι Γερμανοί.

Η επερχόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο UEFA Conference League ήθελε να παραχωρήσει τον Μπορέ, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Όπως παραδέχθηκε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, η Άιντραχτ δεν θα παραχωρούσε δανεικό τον Μπορέ, αν ήταν ξεκάθαρο ότι ο Κόλο Μουανί θα πήγαινε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Έτσι οι «αετοί» κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να χάσουν δύο επιθετικούς από το ρόστερ τους, κάτι που δημιουργεί προβλήματα στη μέχρι τώρα πορεία τους στην Bundesliga. Μάλιστα, ο 28χρονος Κολομβιανός θα μπορούσε να γίνει συμπαίκτης με τον Γιώργο Κούτσια, καθώς η Chicago Fire είχε δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

«Όπως αναφέρει η Sport Bild, οι σύλλογοι του MLS Chicago Fire και New York City FC καθώς και ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης από την Ελλάδα ήθελαν να αποκτήσουν τον επιθετικό (σ.σ. Ραφαέλ Μπορέ). Ωστόσο, η Άιντραχτ τους απέρριψε, ενώ απέρριψαν επίσης και την οψιόν αγοράς που ζήτησε η Βέρντερ περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα.


Τελευταία νέα

Με Σχίζα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Με μια επιστροφή θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο Game 2 τον Παναθηναϊκό, αφού ο Σταύρος Σχίζας, τέθηκε στη διάθεση...

Στην ίδια κατηγορία