Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

O ΠΑΟΚ έπιασε 16αρι

Δημοφιλή

Με δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες στην Super League, ο ΠΑΟΚ διατηρείται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, βρισκόμενος στο -1 από την ΑΕΚ.

Μία ακόμη αναμέτρηση θα δώσει ο Δικέφαλος για να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος, αγωνιζόμενος κόντρα στη Λαμία στον κυριακάτικο (3/3, 19:30) αγώνα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου τα πηγαίνει περίφημα μακριά από το γήπεδο της Τούμπας έχοντας 16 διπλά σε 21 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» μετρούν μόλις τρεις ήττες κι αυτές αφορούν την Super League. O ΠΑΟΚ αποκλείστηκε άδοξα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας πάρει τη νίκη στην κανονική διάρκεια (0-1) κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο «λύγισε» στη διαδικασία των πέναλτι. Πάντως, την τρέχουσα σεζόν δεν δέχθηκε καμία ήττα στο θεσμό του Κυπέλλου, ενώ δεν έχει ηττηθεί ούτε στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Ειδικότερα, σε 12 αγώνες για το UEFA Conference League (6 για τα προκριματικά-6 για τους ομίλους) ο ΠΑΟΚ μετρά εννιά νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας κάνει εξαιρετική πορεία στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μπορεί να μην έθελξε με την αγωνιστική του εικόνα ο Δικέφαλος στο πρόσφατο παιχνίδι στις Σέρρες, ωστόσο πήρε τη νίκη με 0-2 κόντρα στον Πανσερραϊκό και διεύρυνε το εκτός έδρας σερί του. Η τελευταία εκτός έδρας ήττα των «ασπρόμαυρων» ήταν στις αρχές του 2024, όταν έχασε με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον Άρη. Έκτοτε, μετράει επτά νίκες σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Όσον αφορά τις εκτός έδρας ήττες, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ηττήθηκε από τον ΟΦΗ (1-0), από την ΑΕΚ (2-0) και από τον Άρη (2-1).

Αναλυτικά τα 16 διπλά του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν:

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ – ΠΑΟΚ 1-4

Χαρτς – ΠΑΟΚ: 1-2

Ελσίνκι – ΠΑΟΚ: 2-3

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: 1-3

Αμπερντίν – ΠΑΟΚ: 2-3

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: 2-4

Αιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ: 1-2

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: 1-4

Κηφισιά – ΠΑΟΚ: 0-6

Βόλος – ΠΑΟΚ: 0-2

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: 0-4

Βόλος – ΠΑΟΚ: 1-5

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: 0-2

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: 0-1 (1-2 στην παράταση)

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: 1-3

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: 0-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αποχαιρέτησε την Ελλάδα ο Πογέτ (pic)

Ο Γκουστάβο Πογέτ μάζεψε τα πράγματα του και αναχώρησε από την Ελλάδα με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό να ευχαριστεί...

Στην ίδια κατηγορία