Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε

Δημοφιλή

Διακοπές τέλος. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης (24.11) στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το δεύτερο κομμάτι της σεζόν.

Η Νέα Μεσημβρία μετά από ένα 10ήμερο απέκτησε… ζωή.

Μοναδικοί απόντες οι διεθνείς Κούρτιτς , Ίνγκασον , Ντάντας , Κωνσταντέλιας , Παναγιώτου , Κουλιεράκης και Μπαλωμένος που θα ενταχθούν τις επόμενες μέρες και φυσικά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρίσκεται στο Κατάρ με την Εθνική Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η πρώτη μέρα της επιστροφής στη δουλειά περιελάμβανε πρόγραμμα επανένταξης, με ασκήσεις επιθετικής τακτικής και οικογενειακό διπλό.

Οι Μάριος Τσαούσης και Κάλεντ Νάρεϊ έκαναν τεστ ετοιμότητας και ατομικό υψηλής έντασης, ενώ ο Λευτέρης Λυράτζης δούλεψε μόνος στο γήπεδο.

Τέλος ο Νέλσον Ολιβέιρα έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.Την Παρασκευή (25.11) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 10:00 και στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.


Τελευταία νέα

Προπόνηση χωρίς δύο για Παναθηναϊκό

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε σήμερα (29/03) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον...

Στην ίδια κατηγορία