Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς

Δημοφιλή

Μετά τις απαραίτητες ανάσες οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σε ρυθμό προπονήσεων ξεκινώντας την μίνι προετοιμασία τους για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι παίκτες του Δικεφάλου αφού γέμισαν τις μπαταρίες τους μετά το τριήμερο ρεπό, ξεκίνησαν να δουλεύουν με φόντο τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Μετά από τρεις μέρες απαραίτητης ξεκούρασης, η ομάδα έπιασε πάλι δουλειά. Χωρίς τους διεθνείς, αλλά με… φορτισμένες μπαταρίες και πολλή διάθεση, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε στις προπονήσεις και σήκωσε μανίκια ενόψει του δύσκολου προγράμματος μετά την επανέναρξη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του είχαν σημαδέψει τις ημερομηνίες της διακοπής προκειμένου να φρεσκάρουν την ομάδα και φυσικά να εντάξουν τους νεοφερμένους. Αφού λοιπόν άπαντες άδειασαν το μυαλό τους μετά από μια σειρά απαιτητικών αγώνων, ξεκίνησαν να δουλεύουν με φόντο τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Η προπόνηση της Πέμπτης (07.09) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ στο δεύτερο μέρος το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ μόνος του δούλεψε κι ο Μάρκος Αντόνιο , στο πλαίσιο σταδιακής ένταξης σε κανονικούς ρυθμούς.

Τέλος, ο Άλι Σαμάτα προπονείται κανονικά μετά την επιστροφή του από την Εθνική ομάδα.

Την Παρασκευή (08.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία.


Τελευταία νέα

Ο Μπράντον ευχήθηκε στα ελληνικά (videο)

Ο Μπράντον Τόμας μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο έχει καταφέρει...

Στην ίδια κατηγορία