Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη οικογένεια μου»

Δημοφιλή

Βρίσκεται στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ από τα 18 της χρόνια και πλέον διανύει την τρίτη της σεζόν με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Η Βάγια Καρακούλα βγαίνει «Τετ-α-Τετ» στη FORZA και μιλάει, μεταξύ άλλων, για το «δέσιμο» της με τον Δικέφαλο,  τον οποίο και χαρακτηρίζει… δεύτερη οικογένεια της!

Πως ήρθε η πρώτη σου επαφή με το μπάσκετ;

«Οι γονείς μου ήθελαν πάντα να ασχολούμαι με τον αθλητισμό, έστω και σαν χόμπι. Οπότε από μικρή ηλικία ο πατέρας μου με πήγε σε μια ομάδα μπάσκετ στην Κοζάνη. Ενώ δοκίμασα και άλλα αθλήματα, έμεινα στο μπάσκετ γιατί μου ταίριαξε περισσότερο».

Πότε κατάλαβες ότι θέλεις να το ακολουθήσεις σοβαρά το άθλημα;

«Όταν ήρθε η πρώτη κλήση στην Εθνική Νεανίδων. Ήταν η πρώτη φορά που έμεινα μόνη μου για αρκετό διάστημα και κάναμε ταξίδια στην Σερβία και γενικότερα στο εξωτερικό. Τότε ουσιαστικά κατάλαβα ότι θέλω να το κάνω και ότι μου αρέσει πολύ, γιατί κατάλαβα ότι δίνει περισσότερα πέραν της άθλησης».

Πως προέκυψε η Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ;

«Η Θεσσαλονίκη προέκυψε με τις Πανελλήνιες, όταν πέρασα στο τμήμα δημοσιογραφίας του ΑΠΘ. Την πρώτη χρονιά ήμουν στον Ηρακλή και την δεύτερη έψαχνα για κάτι μεγαλύτερο. Πάντα είχα επικοινωνία με τον κύριο Αγγελίδη για να έρθω στην ομάδα. Τελικά έγινε πριν από τρία χρόνια, νομίζω στην κατάλληλη στιγμή».

Τι έχεις αποκομίσει από αυτή την πρώτη τριετία από την ομάδα;

«Το κλίμα και οι συνθήκες μέσα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλές, ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Δεν έχω κανένα παράπονο, ο ΠΑΟΚ είναι σαν δεύτερη οικογένεια μου πλέον, οι συμπαίκτριες, ο προπονητής, όλοι . Όσο είμαι στην Θεσσαλονίκη, ελπίζω και εύχομαι να είμαι εδώ».

Ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ για την φετινή χρόνια. Δημιουργεί κάποια πίεση η περσινή επιτυχημένη πορεία;

«Σίγουρα ήταν πάρα πολύ καλή χρονιά η προηγούμενη, αλλά προσωπικά δεν μου δημιουργεί κάποια πίεση. Έχουμε τους ίδιους στόχους με την περσινή σεζόν, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μακάρι μέσα από την δουλειά μας να φέρουμε τον ΠΑΟΚ σε παρόμοια θέση και φέτος, αν όχι καλύτερη».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Στο τέταρτο έτος έχουμε υποχρεωτικά μαθήματα, όποτε, στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον, ξεκινάει με τα μαθήματα της σχολής. Το μεσημέρι γυρνάω σπίτι για να ετοιμαστώ για την απογευματινή προπόνηση. Νομίζω ότι είναι ένα… φυσιολογικό πρόγραμμα, δεν είναι κάτι δύσκολο».

Αναφορικά με την σχολή, τι θα ήθελες να ακολουθήσεις στο μέλλον;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν με ελκύει να ασχοληθώ τόσο με το πολιτικό ρεπορτάζ. Μου αρέσει περισσότερο το κομμάτι της επικοινωνίας, ίσως και με το κομμάτι της αθλητικής δημοσιογραφίας».

Με μπάσκετ και σχολή ελεύθερος χρόνος υπάρχει; Αν ναι, πως σου αρέσει να τον επενδύεις;

«Υπάρχει, ναι, αναλόγως με την ημέρα. Η αλήθεια είναι ότι τον περισσότερο χρόνο τον ξοδεύω στον ύπνο και την ξεκούραση. Όταν μπορώ προφανώς θα βγω, μου αρέσει να γυρνάω στην Θεσσαλονίκη. Επίσης, μου αρέσει να βλέπω ταινίες, σειρές, να διαβάζω βιβλία, τόσο λογοτεχνικά, όσο και για την ψυχολογία, αλλά και να γράφω. Ειδικά αν βρω κάτι που μου δίνει κίνητρο».

Ποιες είναι οι αγαπημένες σου ταινίες;

«Μου αρέσουν κυρίως οι ταινίες που βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, τα ψυχολογικά θρίλερ. Η ταινία που μου δίνει κίνητρο είναι «Το κυνήγι της ευτυχίας».

Από σειρές, τι σου αρέσει να παρακολουθείς;

«Μπορώ να δω σχεδόν τα πάντα. Αυτή που βλέπω τώρα είναι το When they see us και πραγματεύεται με την συμπεριφορά των λευκών στους Αφροαμερικάνους».

Σαν φίλαθλος, παρακολουθείς κάτι;

«Θα παρακολουθήσω κυρίως μπάσκετ. Το καλοκαίρι έβλεπα τον ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, και προσπαθώ να βλέπω τα ντέρμπι, αν δεν συμπίπτει με δικό μας παιχνίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κούγιας: «Η δικογραφία στήθηκε για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός»

O εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και τοποθετήθηκε για...

Στην ίδια κατηγορία