Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

O ΠΑΟΚ έχει σημαντική έξοδο

Δημοφιλή

Για την 13η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 13:30, τον Ηλυσιακό.

Σε μία άκρως σημαντική αναμέτρηση, ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη προκειμένου να βρεθεί και πάλι στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα. Το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη βρίσκεται στην ένατη θέση με 10 βαθμούς σε 12 παιχνίδια.

Απέναντί του, ο Ηλυσιακός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 19-5 και παρέμεινε ουραγός με μηδέν βαθμούς σε 12 παιχνίδια.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό, η Παρασκευή Γραικού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του AΣ:

«Αρχικά είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα μετά από μία μεγάλη διακοπή, κατά την οποία ευτυχώς η δικής μας ομάδα δεν έμεινε σε αδράνεια, καθώς οι περισσότερες παίκτριες αγωνιζόμασταν και στα ηλικιακά μας πρωταθλήματα.

Βέβαια, επειδή η χαρά κάθε παίκτη είναι ο αγώνας, σίγουρα μας έλειψε η αγωνία για τα παιχνίδια υψηλότερου αγωνιστικού επιπέδου της Α1.

Ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο μ’ ένα απαιτητικό παιχνίδι αλλά παρόλα αυτά μας βοήθησε να βρούμε ρυθμό και κατ’ επέκταση να προετοιμαστούμε για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Επέστρεψε Τούμπα ο Λίνο (pic)

Αφορμή δοθείσης από την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play...

Στην ίδια κατηγορία