Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

O ΠΑΟΚ έχει μάθει να προσφέρει

Δημοφιλή

Για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του PAOK Action, στηρίζει κοινωνικές δράσεις, με τους «ασπρόμαυρους» να είναι αρωγοί στη δημιουργία του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του δήμου Θεσσαλονίκης, προσφέροντας ως δωρεά, απαραίτητα ήδη για τη λειτουργεία του.

Μάλιστα, στα εγκαίνια εκπροσώπησαν τον Δικέφαλο ο τιμ μάνατζερ της δεύτερης ομάδας, Κώστας Ιωσηφίδης, μαζί με τους Δημήτρη Τσοπούρογλου και Δημήτρη Δαρέλα.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Πιστή στην αποστολή της να στηρίζει, στον βαθμό που της αναλογεί, κοινωνικές δράσεις η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια αυτή προσφέροντας ως δωρεά είδη υγιεινής, σε συνεργασία με την Porcelana, όπως και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, σε συνεργασία με την Σιδηρόπουλος ΑΕ, μέσω του PAOK Action.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β, Δημήτρης Τσοπούρογλου και Αργύρης Δαρέλας μαζί με τον team manager Κώστα Ιωσηφίδη.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο απευθύνεται σε κατοίκους του δήμου Θεσσαλονίκης με εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχειας. Οι δικαιούχοι πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Μητρώο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας.Το ωράριο λειτουργίας του Κοινωνικού Κομμωτηρίου θα είναι 09:00-15:00 και τις ημέρες Δευτέρα–Τετάρτη με προσφερόμενες υπηρεσίες λούσιμο-κούρεμα-χτένισμα. Θα διατίθενται εθελοντές κομμωτές και σε συνεργασία με τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου θα ρυθμίζονται και θα οργανώνονται τα ραντεβού.

Για την ένταξη των ωφελούμενων θα υποβάλλεται αίτηση στο Κοινωνικό Κομμωτήριο (Ειρήνης 2-4) ή στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Μοναστηρίου 53-55, 4ος όροφος) η οποία θα ελέγχεται για τη δυνατότητα συμμετοχής του, από τους κοινωνικούς λειτουργούς της Υπηρεσίας».


Τελευταία νέα

Μετάλλια και διακρίσεις για τους παλαιστές του ΠΑΟΚ!

Σε διεθνή τουρνουά συμμετείχαν τέσσερις παλαιστές του ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Οι Απόστολος Τσιόβολος και Δημήτρης Ρωμανίδς αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο...

Στην ίδια κατηγορία