Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει όλους τους αρμόδιους για τα έκτροπα στο Βέλγιο

Δημοφιλή

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του ο ΠΑΟΚ κατόπιν των κατάπτυστων σκηνικών που έλαβαν χώρα στο Βέλγιο για τη διεξαγωγή της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ στο πλαίσιο των σετ αγώνων για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League δεδομένου πως η ασπρόμαυρη ΠΑΕ προχωρά εσπευσμένα σε μία σειρά από συντονισμένες κινήσεις.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα περιστατικά αλόγιστης κατάχρησης των αρχών, αρχής γενομένης από τις καταγγελίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για εισβολή της βελγικής αστυνομίας σε άδεια πούλμαν οπαδών ψάχνοντας τσάντες απουσία κόσμου, οι ασπρόμαυροι συλλέγουν υλικό διότι έχουν ανοίξει φάκελο με τα όσα έγιναν χθες προκειμένου να τον στείλουν σε UEFA και αρμόδιες αρχές της Ε.Ε.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εξέδωσε μάλιστα ο ΠΑΟΚ αξίζει να επισημανθεί πως έχουν ενημερωθεί από το πρωί οι Γεραπετρίτης και Βρούτσης, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Κλήθηκε ο Βέλγος Πρέσβης στην Αθήνα στο ελληνικό υπουργείο εξωτερικών, ενώ και ο Έλληνας Πρέσβης του Βελγίου θα παραβρεθεί στο υπουργείο εξωτερικών των Βρυξελλών. Αρμοδίως θα επικοινωνήσει και ο κ. Γεραπετρίτης, Υπουργός Εξωτερικών, με τον ομόλογό του.

Περισσότερα σε λίγο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Ρεάλ είναι κυριολεκτικά η βασίλισσα της Ευρώπης!

Είναι αυτή και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Είναι στον θρόνο της και δεν λέει να τον παραχωρήσει σε κανέναν....

Στην ίδια κατηγορία