Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο ορισμός της αυτοκτονίας

Δημοφιλή

Άλλη μια αυτοκτονία για τον ΠΑΟΚ, που βρέθηκε στο 90΄ να προηγείται με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και στο τέλος έμεινε στο 2-2.

Μόλις στο 6΄ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Νέσμπεργκ, που βρέθηκε, μετά από εκτέλεση κόρνερ στο ύψος της μικρής περιοχής, και με προβολή νίκησε τον Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος σταμάτησε, τέσσερα λεπτά αργότερα, τον Νάρεϊ, ενώ στο 12΄ ο Αστέρας απείλησε με τον Κρέσπι, που πλάσαρε άουτ. Στο 33΄ το διαγώνιο σουτ του Σάστρε έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 36΄ το σουτ του Νάρεϊ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Τρία λεπτά μετά ο Ζίβκοβιτς, με τη βοήθεια και του δοκαριού, εξουδετέρωσε το σουτ του Σίτο, ενώ στο 40΄ το πλασέ του Κωνσταντέλια έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 62΄ ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Νάρεϊ, ενώ στο 79΄ ο Ζίβκοβιτς απομάκρυνε το σουτ του Γκαρντάφσκι. Στο 82΄ ο Ράφα Σοάρες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά κι ο Τόμας με υπέροχο σουτ στην κίνηση διπλασίασε το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Στο 84΄ ο Προύντζος έχασε την ευκαιρία να μειώσει, σουτάροντας άουτ, ενώ στο 90΄ ο Σίτο μείωσε σε 1-2. Και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ατιένθα με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Γκαρσία (46΄ Γκαρντάφσκι), Καστάνιο, Ατιένθα, Αλβαρες (86΄ Τασουλής), Σανταφέ (70΄ Προύντζος), Αλάγκμπε, Κρέσπι, Ριέρα (77΄ Τιλίκα), Σίτο, Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβτς, Σάστρε (87΄ Κεντζιόρα), Ινγκασον, Νέσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο (88΄ Φ. Σοάρες), Σβαμπ, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας (68΄ Μπίσεσβαρ), Αντρ. Ζίβκοβιτς (77΄ Τάισον), Ολιβέιρα (68΄ Τόμας).

Προηγούμενο άρθροΑνησυχία για Αν. Ζίβκοβιτς!
Επόμενο άρθρο«Ένα… τρελό ματς»


Τελευταία νέα

2-1 τον Αρη και… ΠΑΟΚ, πρωταθλητής Ελλάδας 2023-24!

Ναι, ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής! Ο Δικέφαλος πέρασε με νίκη με 2-1 από την έδρα του Αρη και πανηγυρίζει...

Στην ίδια κατηγορία