Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Ντάντας για την αρχηγεία του στην Κ21 της Πορτογαλίας

Δημοφιλή

Σήμερα (21/6) ξεκινάει τις υποχρεώσεις του με την U21 της Εθνικής Πορτογαλίας ο Τιάγκο Ντάντας, όντας μάλιστα ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Ο νεαρός Πορτογάλος έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, πριν από την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τις U21. Η Πορτογαλία θα έρθει αντιμέτωπη με την Γεωργία εκτός έδρας και συγκεκριμένα στην Μπόρις Παϊχάτζε Αρένα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντάντας:

«Το γεγονός ότι η Γεωργία παίζει εντός έδρας είναι πάντα ένας θετικός παράγοντας. Νομίζω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ποδόσφαιρό μας. Φυσικά θα έχουν πολύ κόσμο στο πλευρό τους στο γήπεδο, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Ντάντας και συνέχισε:

«Είμαστε αρκετά καλά προετοιμασμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάμε με νίκη σε αυτόν τον όμιλο, ο οποίος είναι αρκετά δύσκολος και έχει τρεις νικητές των προκριματικών ομίλων. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με νίκη. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, και λόγω του ότι η Γεωργία παίζει εντός έδρας, αλλά, με την ποιότητα και την ένταση του παιχνιδιού μας, θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε μια νίκη. Η Γεωργία είναι μια συμπαγής ομάδα, σωματικά δυνατή.

Για το αν είναι φαβορί στη διοργάνωση:

«Το να μας αποκαλούν φαβορί δεν είναι πολύ δίκαιο. Είμαστε υποψήφιοι. Η Πορτογαλία είχε πάντα εξαιρετικές γενιές κάτω των 21 ετών και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχουμε ποιότητα και θέλουμε να την επιβάλλουμε. Αν το κάνουμε, θα έχουμε καλές ευκαιρίες να μπούμε με το δεξί».

Για το αν νιώθει βάρος που είναι ο αρχηγός της ομάδας:

«Αυτό δεν έχει επιπλέον βάρος, αλλά είναι πάντα πηγή υπερηφάνειας να είσαι αρχηγός των ομάδων νέων της Πορτογαλίας. Ένας τίτλος; Είναι αλήθεια ότι δεν ήρθε ποτέ, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε οι πρώτοι. Εμείς πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και να μην σκεφτόμαστε μπροστά, διαφορετικά θα χάσουμε την εστίαση από αυτό που είναι ο στόχος μας, που είναι να σκεφτόμαστε μόνο και αποκλειστικά στη Γεωργία».


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία