Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο νόμος του Νάρεϊ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ! Κόντρα στις Κασσάνδρες, που προέβλεπαν νέα αποτυχία του, αυτή τη φορά στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Δικέφαλος, όχι μόνο στάθηκε όρθιος στην έδρα των «ερυθρόλευκων», αλλά κατάφερε να νικήσει με 2-1 και να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 8΄, όταν ο Τσαούσης εκτέλεσε κόρνερ κι ο Παπασταθόπουλος, στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 37΄, όταν ο Χάμες Ροντρίγκες πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

Εντεκα λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ χάρη στο γκολ του Νάρεϊ, ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια του Λύρατζη.

Στο 61΄ ο Τρεϊμάνις υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Ολιβέιρα από τον Μπα. Ο Πινέιρο τον κάλεσε να τον δει στο VAR και ο Λετονός ακύρωσε την αρχική του απόφαση.

«Νέος κανονισμός, εισαγόμενος, Λετονικός! Κάντε σάντουιτς τους επιθετικούς!» ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο 70΄ ο Τσαούσης ένιωσε ενοχλήσεις και ο Λουτσέσκου υποχρεώθηκε να τον αντικαταστήσει με τον Σάστρε.

Oλυμπιακός: Τζολάκης, Χ. Ροντρίγκες (71΄ Βαλμπουενά), Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι, Καμαρά (65΄ Μασούρας), Μπα (84΄ Ουί Τζο Χουάνγκ), Ιν-Μπέομ Χουάνγκ, Ρέαμπτσιουκ, Γκ. Ροντρίγκες (71΄ Ελ Αραμπί), Μπακαμπού.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (70΄ Σάστρε), Κούρτιτς, Ντάντας (90΄ Σβαμπ), Αουγκούστο (85΄ Φ. Σοάρες), Νάρεϊ, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

 

Προηγούμενο άρθροΣάββατο το Λαύριο-ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθρο«Πολύ κακό αποτέλεσμα»


Τελευταία νέα

Σύντομη απόδραση για Κοτάρσκι (pic)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος της χθεσινής (3/5) προπόνησης έδωσε δύο μέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να...

Στην ίδια κατηγορία