Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Μπαλτάκος κρίνει τη μοίρα των Φύσσα-Κωνσταντινίδη

Δημοφιλή

Με επίσημη τοποθέτηση της η ΕΠΟ παραδέχθηκε το μεγάλο λάθος σε ότι αφορά το θέμα με τις κίτρινες κάρτες των Ελλήνων διεθνών και θα αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες αν θα υπάρξουν κυρώσεις για τον Τάκη Φύσσα και τον Κώστα Κωνσταντινίδη.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε λάθος ως προς την προσμέτρηση κίτρινων καρτών και κατ΄ επέκταση την τιμωρία διεθνών ποδοσφαιριστών, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής.

1. Πρόκειται περί αναμφισβήτητου λάθους, όπως παραδέχονται οι Κώστας Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής και επικεφαλής όλων των Εθνικών Ομάδων και Τάκης Φύσσας, αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, μολονότι το λάθος αυτό δεν είχε καμία πρακτική συνέπεια.

2. Η Διοίκηση, θα ερευνήσει το θέμα συνεκτιμώντας τη συνολική προφορά καθενός στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ειδικότερη προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα, θα αποφασίσει δε περί του πρακτέου τις προσεχείς ημέρες.


Τελευταία νέα

Κωνσταντινίδης: «Θα δείξουμε αλλο πρόσωπο κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο άμεσως συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο...

Στην ίδια κατηγορία