Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

O Μπαλτάκος για τον τελικό του Κυπέλλου

Δημοφιλή

Στην κάμερα της ΕΡΤ3 μίλησε ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων πως προτεραιότητα της ΕΠΟ, είναι ο τελικός Κυπέλλου να γίνει σε χώρα του εξωτερικού και όχι στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν έχουμε στείλει ακόμα στις χώρες που θέλουμε, γιατί δεν προλάβαμε. Θα στείλουμε φυσικά και σε αυτές, γιατί έπρεπε να προετοιμαστούμε και για την συνέλευση της ΕΠΟ, οπότε οι υπόλοιπες επιστολές θα αποσταλούν την Δευτέρα.

Έχουμε πει πως επιθυμία μας είναι ο τελικός να γίνει στο εξωτερικό και σε πόλη που έχει ομογένεια. Αυτές δεν είναι πολλές στην Ευρώπη. Είναι η Γερμανία, η Αγγλία, φυσικά η Κύπρος, η Ιταλία σε δεύτερο βαθμό και η Γαλλία.

Δεν είναι μόνο να προγραμματίσουν οι φίλαθλοι τα ταξίδια τους, αλλά είναι και η οργάνωση. Διότι στην Ελλάδα για να διοργανώσεις έναν τελικό, θέλει προσπάθεια. Φανταστείτε να πρέπει η ΕΠΟ να διοργανώσει έναν τελικό σε ξένη χώρα. Στο Λονδίνο ή στο Μόναχο. Τυχαίες οι δύο πόλεις, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό που θα σταλούν οι επιστολές.

Δεν είναι τόσο απλό. Άρα το ξεκινάμε τώρα που είναι 2 Φεβρουαρίου και έχουμε μπροστά μας, ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, ώστε και ο κόσμος να προγραμματίσει το ταξίδι του, αλλά και εμείς σαν ΕΠΟ να το οργανώσουμε σωστά».


Τελευταία νέα

Εξετάζει την περίπτωση του Φλικ η Τσέλσι

Το μέλλον του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Τσέλσι είναι αβέβαιο και φτάνοντας στο τέλος της σεζόν, οι φήμες...

Στην ίδια κατηγορία